Cum se va desfasura interviul Smartlynx de maine, de la Bucuresti

25 ianuarie 2022

 

Maine si poimaine are loc, la Bucuresti (Hotel Radisson Blu), interviul companiei Smartlynx. Reprezentantii companiei cauta sa angajeze insotitori de bord, persoane cu sau fara experienta de zbor, ei oferind gratuit, dupa angajare trainingul de obtinere a licentei de zbor.

Recrutarea de maine se va desfasura dupa noile standarde impuse de pandemia Covid, astfel de probele de grup vor lipsi. Totusi, interviul va consta in CV drop, grooming check si interviu final. Astfel, la partea de predare CV + acte + grooming recrutorii vor verifica atent toate cele necesare pentru angajare si tinuta perfecta pe care orice insotitor de bord trebuie sa o afiseze.

Va urma apoi o discutie one to one cu recrutorii, pe baza CV-ului si a experientei, urmand ca fiecare candidat sa primeasca rapid raspunsul final.

Succes tuturor!

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

1 Comment

  • Reply Toth Constantin Dorin 10 februarie 2022 at 9:29 pm

    Da sint de acord

  • Comenteaza