Curs de engleza ONLINE – Pregatire pentru interviul de angajare ca stewardesa

22 ianuarie 2024

Daca nu ai incredere in felul in care vorbesti engleza, iti e teama ca nu esti suficient de pregatit sa treci de interviul de angajare, avem pentru tine un nou curs Cum Ajungi Stewardesa. Cursul online de engleza care te pregateste pentru interviul de angajare!  Înscrie-te acum dacă vrei să îți îmbunătățești limba engleza și să te pregătești intensiv pentru interviurile cu mari companii aeriene.

Cursul de engleza Online se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu.
Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul de engleza online care te pregateste pentru interviu este solutia ideala pentru tine.

Cand are loc cursul de engleza?

Oricand doresti tu, pentru ca acesta se desfasoara online si este programat in functie de programul tau.

Ti-ar placea sa fii plin de incredere atunci cand vine vorba de nivelul tau de limba engleza si sa inveti termenii pe care trebuie sa ii cunosti atunci cand vrei sa participi la un interviu de angajare din aviatie?

Rezolvam impreuna modele de teste in limba engleza, exact asa cum sunt ele sustinute de companiile aeriene (Emirates, Qatar Airways, Flydubai), simulam impreuna in limba engleza, probele interviului, inveti termeni de specialitate dar si istoria aviatiei. Faci modele de eseuri ca la interviuri, public speaking si te ajutam sa fii mai stapan pe tine, sa iti gasesti usor cuvintele in fata recrutorilor si sa obtii jobul mult visat.

Denisa, fosta stewardesa Emirates si Wizz Air va fi alaturi de tine timp de 4 sedinte, cate 1h30min in fiecare zi, si te va pregati pentru a-ti creste sansele de angajare ca insotitor de bord.

Pret: 990 de lei;

Cum te inscrii?

Detalii inscriere, aici: office@cumajungistewardesa.ro

Sau ne poti contacta la telefon: 0723156404;

Sau pe Facebook Cum Ajungi Stewardesa si Cristina Toader 

17-18 Februarie 2024 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

1 Comment

  • Reply card recenzii google 29 martie 2024 at 12:34 pm

    Cursul de engleza Cum Ajungi Stewardesa este o oportunitate excelenta pentru cei care isi doresc o cariera in aviatie. Sunt foarte incantata de faptul ca se poate face online si in functie de programul fiecaruia si ca nivelul necesar de limba engleza este de incepator-mediu.

  • Comenteaza