20 Iunie 2020. Curs de pregatire intensiv online Cum Ajungi Stewardesa

cristina-double

 

Ce inveti la cursul Cum Ajungi Stewardesa

 • Cum completezi aplicatia online
 • Cum sa arate pozele cu care aplici la jobul de stewardesa
 • Cum sa arate CV-ul tau, ca sa fii acceptata
 • Iti si realizam, dupa curs, CV-ul castigator
 • Care este tinuta ideala pentru interviu
 • Cum te machiezi, cum te coafezi, ce bijuterii porti ca sa treci de probele eliminatorii
 • Ce cuvinte cheie trebuie sa folosesti in discutiile cu recrutorii
 • Cum sa convingi intervievatorii, in 30 de secunde, ca esti ceea ce cauta
 • Care sunt probele la care trebuie sa te astepti in cadrul interviului
 • Cum arata testul de limba engleza
 • Simulari de discutii de grup si toate probele interviurilor
 • Vom discuta, pe rand, toate intrebarile pe care le poti primi la interviul final.

De ce sa participi la Cursul Cum Ajungi Stewardesa

 1. Vei avea ocazia sa cunosti oameni care lucreaza de ani de zile in domeniu, sa asculti povesti de pe zboruri, sa inveti cum sa privesti o situatie critica si sa afli cum arata viata unui insotitor de bord in Orient.
 2. Specialistii nostri in aviatie, relatii publice si HR te vor indruma in aceasta cariera si se vor asigura ca reusesti sa iti indeplinesti visul de a deveni insotitor de bord.
 3. Vom simula, pe rand, toate probele interviurilor de angajare la Qatar Airways, Etihad Airways, Emirates si Wizz Air, Ryanair, Smartlynx.
 4. Vei pleca, dupa acest curs, pregatit 100% pentru orice interviu al unei companii din Orient sau din Europa; Pe parcurul cursului intensiv, vei invata ce si cum sa raspunzi pentru a obtine jobul de insotitor de bord.
 5. Vei primi o scrisoare de recomandare de la trainerii nostri; Vei primi feedback personal dupa cursul de pregatire.
 6. Vei pleca acasa cu CV-ul profesionist, cu cunostinte acumulate si cu o carte de teste si exercitii; Dupa acest curs vei putea participa la orice interviu, pentru orice companie aeriana!

Te asteptam!

Trainer

CRISTINA TOADER – fost insotitor de bord Emirates si Wizz Air

Cu peste 3500 de ore de zbor, Cristina si-a inceput cariera in aviatie la baza din Bucuresti a companiei Wizz Air. Mai apoi, drumurile au dus-o in Orient, unde a zburat pentru cea mai buna companie din lume, Emirates Airlines. Dupa revenirea acasa, a realizat cat de important este zborul pentru ea, si ca, odata ce incepi sa zbori, nu te mai poti lasa niciodata.

“Proiectul Cum Ajungi Stewardesa a fost un vis implinit. Un vis care a crescut in fiecare zi si a ajuns mult mai sus decat am sperat vreodata. Un blog care ne-a dat aripi. Proiectul nostru a devenit cel mai citit site de profil din Romania iar acum, cursurile si conferintele pe care le organizam, indruma sute de tineri, in cariera de insotitor de bord.”

cristina-double

 

De ce sa alegi Cum Ajungi Stewardesa?

“Punem suflet in tot ceea ce facem. Fie ca e vorba de un articol, de o prezentare sau de pregatirea unui participant. Stim cat de greu este sa obtii acest job, mai ales daca nu ai experienta anterioara in aviatie. Cel mai important este sa fii indrumat de oameni care au fost acolo, cunosc procedurile si au trecut prin interviurile de angajare. Interviul pentru un job de insotitor de bord este total atipic si daca ai senzatia ca esti pregatit pentru ce urmeaza, cel mai probabil te inseli. In cadrul cursului, oferim toate “inside-urile” interviului, simulam jocuri si discutii de grup, consiliem participantii in legatura cu felul in care ar trebui sa se prezinte la recrutare si vorbim si despre ce inseamna, de fapt, viata de stewardesa.”

Program, traineri si tinuta

Inscriere

Cursul costa 500 RON! Taxa de inscriere poate fi platita online (cu cardul) sau prin prin banca. Pentru a plati cu cardul, te rugam sa accesezi butonul de mai jos.

plateste-online

Daca doresti sa platesti direct in banca, o poti face in contul de mai jos.

The Guide PR S.R.L.

 • Cont: RO47 INGB 0000 9999 0436 1670
 • Banca: ING Office Stefan cel Mare Polona

* La plata prin transfer bancar, completati numele participantului si adresa de email in caseta observatii (detalii de plata). Taxa este nerambursabila. Locul la curs este rezervat in momentul inregistrarii platii. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula evenimentul, caz in care, taxa de inscriere va fi restituita. Prin efectuarea platii, participantii la conferinta confirma ca au luat la cunostinta de aceasta posibilitate.

In cazul in care anunțati ca nu puteti participa la curs, din motive personale, cu cel putin 48 de ore inainte de curs, va putem reprograma pentru urmatorul curs disponibil.

Va asteptam! Locuri limitate!