Cursuri Stewardesa. Pro sau Contra?

4 septembrie 2014

 

Tot mai multa lume isi doreste sa obtina un job de insotitor de bord. Un job de stewardesa, care le ofera nu doar sansa de a cunoaste oameni noi si de a calatori in toata lumea, dar si un salariu bunicel si multe facilitati. Asa ca, ce e de facut cand te bati cu cateva mii de fete pentru jobul visurilor tale? O pregatire serioasa in prealabil.

 

Cursurile Scolii de Aviatie. DA sau NU?

Din partea mea, e un mare NU. Costa mult (peste 3000 de euro) si nu iti garanteaza un job de insotitor de bord. In plus, cu licenta de zbor pe care o obtii de la Autoritatea din tara noastra, poti zbura doar in Romania. La interviurile pentru companiile din Orient, nu ai niciun avantaj daca ai terminat aceste cursuri in prealabil.

 

Cursuri Cum Ajungi Stewardesa

Neaparat. Si nu o spun doar pentru ca noi ne ocupam de aceste cursuri de stewardesa, insa si eu, cand am obtinut jobul la Emirates, am fost la un Open Day la Bruxelles cu 2 buni prieteni care m-au pregatit in prealabil. Fara sa cunosti pe cineva in interior, fara sa stii ce cauta fiecare companie, ai sanse mici in fata celorlalti. E adevarat ca e importanta personalitatea ta, insa sunt multe trucuri despre care e bine sa stii, inainte de a te prezenta la interviu.

Conferinta-13-septembrie

 

Ce inveti la cursul Cum Ajungi Stewardesa?

Echipa noastra te pregateste pentru obtinerea jobului de stewardesa. Incepem de la aplicatiile online, la cum trebuie sa arate pozele si CV-ul, ce scrisori de intentie e bine sa atasezi la aplicatie si ce cursuri/joburi anterioare sunt bine vazute in ochii recrutorilor.

Apoi, discutam pe rand, cum trebuie sa te aranjezi pentru interviu, cum si ce ai voie sa spui, vorbim despre fiecare proba a interviului si iti oferim raspunsurile corecte la intrebarile de la interviul final.

Ca bonus, cunosti oameni cu povesti speciale, care au zburat mii de ore si iti povestesc experientele lor placute sau mai putin placute, de pe zboruri.

 

Cei care ne-au „calcat pragul” si au participat la cursul nostru, pleaca mereu cu zambetul pe buze, multumiti ca au invatat atatea despre aviatie si fericiti ca de-acum, isi cresc sansele de reusita cu 99%!

Succes!

 

banner-mobile banner-mobile

3 Comentarii

 • Reply Daiana 4 septembrie 2014 at 2:59 pm

  O sa tineti cursurile Cum ajungi stewardesa si in viitor?Sa spunem…si peste 3-4 ani?

  • Reply CAS 4 septembrie 2014 at 3:13 pm

   Daca lucrurile vor merge bine si va fi cerere, da. Dar se pot intampla multe in 3-4 ani..

 • Reply anda 5 septembrie 2014 at 1:19 pm

  Iar referitor la preselectia de la Flynas din 19 septembrie? Conditiile de a fi acceptata sunt mai putin ferme? Aceste cursuri sunt urmate dupa ce ai obtinut un post sau inainte? Intreb acest lucru pentru ca in momentul de fata nu pot sa ajung pana in Bucuresti, cel putin anul acesta.

 • Comenteaza