De câte ori pot merge la interviu. Exista un număr limitat de incercari?

29 octombrie 2019

 

Interviurile nereusite sunt probabil cea mai grea incercare prin care treci, pana la implinirea visului de a zbura. Recrutorii nu ofera feedback, la interviu participa sute de candidati si de multe ori, nici macar nu stii ce ai gresit, ce trebuie imbunatatit astfel incat sa reusesti data viitoare. Asa ca, unele persoane renunta dupa doar cateva participari. Altii insa, insista si sunt perseverenti. Si bine fac. Pentru ca nu exista un numar limitat de incercari la interviuri.

Poti merge la interviu de oricate ori doresti, pana cand obtii jobul sau pana cand renunti la acest vis. Nu exista un numar limita de participari si cunosc cazuri de colege care au mers si de 11-12 ori la interviuri pana cand au obtinut jobul. Ideea este sa inveti ceva din fiecare experienta, sa te perfectionezi si sa crezi in tine. Singurul lucru pe care trebuie sa il respecti atunci cand mergi la interviuri il reprezinta regula de asteptare de 6 luni (la Emirates, Etihad) 3 luni la Wizz Air, dupa ce ai fost respins la recrutare.

Asadar, sfatul nostru, daca nu ai o companie anume unde iti doresti sa te angajezi, incearca sa mergi la toate interviurile anuntate. Cu siguranta cat de curand o sa apara si ziua ta norocoasa si vei reusi!

Succes!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza