De ce angajeaza atat de mult unele companii aeriene?

28 mai 2021

 

Desi suntem in plina pandemie, aviatia si lumea in general a inceput sa se obisnuiasca cu aceasta situatie exceptionala in care ne aflam. Dupa ce multe companii aeriene au pus in stand-by angajatii si angajarile, sau mai rau, au concediat sute de insotitori de bord/piloti, a venit acum momentul sa se reinceapa angajarile. Iar unele companii, de fapt, au tot angajat in aceasta perioada.

Pentru ca unele companii, ca Wizz Air, Ryanair, au profitat de colapsul companiilor mari, de linie, si au reusit sa se extinda acolo unde ramasese loc liber. Astfel, in timp ce marile companii dadeau oameni afara, ele angajau zeci de oameni. Asadar, pentru multi dintre voi care isi cauta un job nou sau doresc o reconfigurare a carierei, e momentul potrivit sa se gandeasca la jobul de stewardesa.

Atat Wizz Air cat si Ryanair, unele dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, angajeaza masiv. Poti aplica pentru pozitiile oferite de ei, aici:

JOB stewardesa Wizz Air – aplica aici: CABIN CREW WIZZ AIR

JOB stewardesa Ryanair – aplica aici: CABIN CREW RYANAIR/LAUDA AIR/BUZZ AIR

Daca vrei sa te pregatim pentru interviul de angajare, te asteptam la cursul nostru pentru interviul de insotitor de bord:

17-18 Iulie 2021 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza