De ce au loc interviuri de angajare stewardese atat de des, in tara noastra?

17 iulie 2019

 

Primim foarte des aceasta intrebare de la cititorii nostri, astfel ca astazi am decis sa raspundem nelamuririlor voastre. Toate marile companii aeriene vin frecvent in tara noastra in cautare de stewardese. De ce? Pentru ca romanii/romancele sunt persoane extrem de adaptabile, flexibile si serioase, capabile sa munceasca in orice mediu de lucru, frumoase si zambitoare si care indiferent de coltul din lume in care ajung, se descurca minunat.

In plus, oferta de candidati de la noi este foarte mare, pentru ca romanii isi doresc mult un job de stewardesa cu un salariu motivant, asa cum ofera companiile aeriene. Daca ar merge la fel de des in tarile nordice de exemplu, unde salariul de 2500 de euro, oferit unei stewardese este un salariu mediu pentru tara respectiva, nu ar gasi cu siguranta decat cateva persoane interesate. In plus, beneficiile oferite de companii sunt foarte atractive pentru romani.

In afara de asta, interviurile au loc atat de des in general, nu doar la noi, pentru ca atunci cand se organizeaza recrutari, compania nu vine hotarata sa angajeze 25 de oameni fix. Ei cauta si angajeaza atatea persoane cate gasesc pe profilul companiei: pot angaja 35, sau pot angaja doar 3, daca atatea persoane au intrunit conditiile impuse.

Tocmai de aceea vin atat de des, ca sa ia intotdeauna doar spuma si sa aleaga mereu cei mai potriviti candidati.

In afara de asta, va veti intreba, de ce au nevoie totusi sa angajeze incontinuu personal? Pleaca atat de multe persoane? Ei bine, da. Ritmul de plecare este foarte alert si atunci este permanent nevoie de noi angajati. Apoi, industria aviatica este in continua crestere si ganditi-va ca doar atunci cand o companie aeriana cumpara un avion mic, A320, are nevoie sa angajeze 24 de persoane noi. Asadar, daca faceti un calcul simplu, cand vorbim de cateva zeci de avioane A380 sau B777, asa cum au companiile din Orient, e nevoie de mii de persoane care sa opereze pe acele aeronave.

Ca o concluzie, nu avem motive de ingrijorare legat de interviurile atat de dese de angajare stewardese si trebuie sa profitam de aceasta perioada pentru a alege cea mai buna varianta pentru fiecare dintre noi. Mergeti la interviuri, participati la recrutari si sunt convinsa ca in cel mai scurt timp visul vostru se va implini. Si nu uita sa te si pregatesti pentru interviurile din urmatoarea perioada, la cursurile noastre!

Zboruri line!

3 August – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air. Este un curs complex, in total 10 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Wizz Air, de simularea si rezolvarea probelor dar si de realizarea CV-ului. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

20-21 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/20-21-iulie-2019-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: http://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza