De ce sa alegi cursul Cum Ajungi Stewardesa

23 iunie 2023

Draga cititorule,

Daca ai ajuns pe pagina noastra e clar ca iti doresti sa incerci ceva nou. Sa iti schimbi viata, sa calatoresti, sa descoperi lumea si sa ai un nou inceput. Ai nimerit exact unde trebuie. Ne ocupam de schimbarea carierei tale. Chiar daca abia termini liceul, facultatea sau ai 20 de ani de experienta, jobul de insotitor de bord este pentru tine daca iti doresti cu adevarat.

Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu sunt cei 2 traineri de la cursul Cum Ajungi Stewardesa, traineri cu mii de ore de zbor in cadrul Wizz Air si Emirates si cu sute de cursanti angajati in aviatie. Acesta este singurul curs de pregatire la care esti pregatit de fosti insotitori de bord Wizz Air si Emirates dar si de colaboratori de la Qatar si Etihad.

Ce inseamna cursul Cum Ajungi Stewardesa?

Povestea este asa: exista multe companii aeriene, atat in tara noastra cat si in strainatate (Orient si Europa), care angajeaza persoane fara experienta sau scoala de aviatie. Dar concurenta la interviuri este foarte mare, fiindca la interviu vin sute de candidati, iar dupa ce trec de recrutare, compania iti asigura GRATUIT scoala de aviatie. Asadar, daca vrei sa te angajezi la Emirates, Wizz Air, Ryanair, Etihad, Qatar sau alte companii aeriene, este suficient sa vii la cursul Cum Ajungi Stewardesa. NOI ne ocupam de CV-ul tau, de pozele profesionale dar si de pregatirea temeinica pentru interviul de angajare. Simulam si rezolvam impreuna toate probele pe care le vei intalni in cadrul recrutarilor din aviatie si scoatem in evidenta atuu-urile tale, astfel incat sa te transformam in cel mai bun candidat la interviu.

Tot ce este nevoie sa faci este sa te asiguri ca indeplinesti conditiile minime: 18 ani, diploma 12 clase, engleza nivel mediu, apt medical si dornic sa lucrezi cu oamenii.

Urmatorul nostru training are loc in weekendul 16-17 septembrie! Costa 1290 de lei, are loc la Bucuresti si vei pleca cu toate informatiile dorite, pregatirea perfecta si dosarul complet pentru angajare.

16-17 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

O sa ne intrebi daca 2 zile sunt suficiente pentru pregatire. Si vom spune clar ca da, pentru ca noi te pregatim pentru interviu, iar scoala de aviatie o vei face dupa aceea, gratuit, in cadrul companiei aeriene (scoala dureaza 5-6 saptamani).

O sa spui ca poti trece si singur un interviu din aviatie. Si vom spune din nou, ca da, multi pot si singuri, dar informatiile pe care noi ti le vom oferi, sfaturile utile pe care le vei afla de la noi, nu le poti afla de la nicio alta companie, pentru ca noi am fost acolo, am zburat, am lucrat si am reusit. La fel si cei indrumati de echipa noastra!

Te asteptam cu drag sa te inscrii la cursul nostru si sa ne cunoastem cat mai curand!

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza