Emirates a acoperit un avion A380 cu peste 500 000 de flori

7 decembrie 2016

 

Din primul moment in care am ajuns in Dubai mi-am dat seama ca in UAE este vorba, mereu, despre superlative. Despre opulenta si despre a fi cel mai bun, in toate. Astfel, Dubai-ul se mandreste deja cu cea mai inalta cladire din lume (Burj Khalifa), cel mai mare mall din lume, cel mai mare parc de distractii, indoor si cea mai mare gradina cu flori (in mijlocul desertului-Miracle Garden).

Asadar, ce mai ramane de facut, pentru a iesi in evidenta? Iata ca in urma cu ceva timp, reprezentantii Emirates au venit cu o noua idee care a fost dezvaluita si publicului acum doar o saptamana. Despre ce e vorba? Despre replica in marime naturala, din flori, a unui A380 double decker.

Ce inseamna asta? Inseamna ca oficialii au acoperit practic cu peste 500.000 de flori uriasul avion A380 si l-au amplasat in mijlocul gradinii Miracle Garden, obiectiv care atrage milioane de turisti anual. Pentru doar 10 dolari intrarea, oricine are sansa sa admire gigantul A380 plin de petunii, gura-leului, galbenele si muscate. Numai pentru Logo-ul avionului (Emirates) s-au folosit peste 9000 de flori. Nu e prima oara cand se face asta, insa de-obicei erau acoperite in flori obiecte si vehicule mai mici (masini, trasuri, etc). De data aceasta, au ales cel mai mare avion din lume, la care au lucrat peste 200 de oameni, 6 luni, cate 10 ore pe zi. La final, avionul cantareste peste 100 de tone si il puteti vedea in video-ul de mai jos!

 

Singura intrebare pe care o mai am, despre Dubai…este ce mai urmeaza?!

Zboruri line!

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza