Emirates a lansat noul site de recrutari pentru stewardese

23 mai 2017
emirates crew

 

Acum cateva momente a fost relansata pagina de Angajari/Cariere de pe site-ul Emirates. Aceasta poate fi vizionata aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Asadar, Emirates a facut primul pas in deblocarea angajarilor, urmand ca, probabil, in curand sa apara si noile pozitii disponibile, noile date pentru interviuri si optiunea de interviu video, in aplicatia online. Momentan site-ul contine doar informatii despre cerintele jobului de stewardesa si beneficiile oferite prin contract. Mai jos va redam detaliile si asteptam cu interes update-uri de la companie.

Cerinte job stewardesa, conform site-ului Emirates:

 • Varsta de cel putin 21 de ani in momentul angajarii
 • Sa atingi cu mana, pe varfuri, 212 cm
 • Inaltime de minimum 160 cm
 • Diploma de absolvire a liceului
 • Limba engleza fluent;
 • Fara tatuaje in locurile vizibile din uniforma;
 • Adaptabilitate
 • Apt fizic pentru meseria de insotitor de bord;

Beneficii job stewardesa Emirates:

Salariu

Salariu de baza: Grade II (Economy Class) AED 4220/month
Plata per ora de zbor: Grade II (Economy Class) AED 58.25/on hourly basis (avg. 80-100 hrs/month)
Salariu mediu lunar: AED 9462/month ~tax free (~2576 USD, 2299 EUR, 1821 GBP);

Cazare – oferita gratuit intr-unul dintre apartamentele din cele 50 de cladiri din Dubai; Dupa primele 6 luni, poti face cerere sa te muti in afara cladirilor Emirates si vei avea asigurata o chirie lunara; Cat timp locuiesti in cladirile Emirates trebuie sa respecti regulile (nu primesti vizitatori dupa ora 01.00 – doar daca sunt angajati EK; iar membrii familiei de top vizita cate 2 o data, dar nu mai mult de 60 de zile/an dintre care 30 legate);

Uniforma – oferita gratuit de companie;

Concediu de odihna – 30 de zile/an.

Cheltuieli in layover – oferite de companie, pe baza unei alocatii/diurne primite in moneda locala;

Bilete cu reducere – oferite de companie, pe baza Stand-by tickets.

Pe site mai apar si detalii despre pozele perfecte pentru interviu si tinuta/machiajul pe care trebuie sa le ai in ziua recrutarii. Detalii aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Ramanem aproape de Emirates care pare ca se tine de cuvant si va debloca angajarile, asa cum a spus, din aceasta vara! Zboruri line!

 

1 Comment

 • Reply Ana 24 mai 2017 at 1:44 pm

  Super! O veste foarte buna!Asteptam si vestile de la Etihad!Se primesc aplicatii online dar inca nu a aparut nicio data pt viitoarele assessment days.Sa speram ca si Etihad urmeaza exemplul Emirates si vor recruta din vara , asa cum scriati intr-un articol mai vechi!

 • Comenteaza