Emirates a schimbat probele interviului de angajare

22 ianuarie 2019

 

Emirates continua interviurile de angajare insotitori de bord si in 2019, insa procesul de recrutare a suferit cateva mici modificari, la nivelul probelor de interviu. Astfel, cursantii care au participat deja la interviuri in alte tari, ne-au povestit putin ce modificari au intalnit la recrutari si ne asteptam ca la interviurile din Romania, Emirates sa pastreze aceste modificari.

Astfel, Open Day-ul incepe tot cu partea de predare CV, moment in care recrutorul pune 1-2 intrebari candidatilor, incercand sa afle cat mai multe lucruri despre ei si sa isi formeze o parere.

Proba creativa este cea care a fost schimbata, ea fiind inlocuita cu o proba pe baza de imagini. Astfel, candidatii primesc cate un cartonas cu o imagine din avion, cu un insotitor de bord, si o serie de intrebari la care trebuie sa raspunda, pe baza acelei imagini. De data aceasta, candidatii chiar trebuie sa se puna in rolul stewardesei si sa raspunda conform felului de a gandi al unui insotitor de bord. Proba este tot de grup iar cartonasele sunt diferite pentru fiecare grup.

Proba de grup mai mare, care urmeaza si care este ultima fata in fata cu recrutorii, pare sa fie in continuare bazata pe aceleasi tipuri de subiecte. Grupul primeste o situatie cu clienti de diferite tipologii si trebuie sa aleaga unul singur pentru a primi un singur serviciu disponibil. Se pune accent si pe felul in care ii refuzi pe ceilalti clienti.

Testul de engleza si interviul final au ramas la fel si au loc online.

Succes!

Daca vrei sa te pregatesti alaturi de 2 stewardese Emirates (Cristina Toader, Ana Maria Tutoveanu) pentru interviul de angajare te asteptam la cursul nostru intensiv, de o zi, din 26 ianuarie! Repetam impreuna si rezolvam probele interviului! Detalii si înscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/26-ianuarie-curs-pregatitor-emirates/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza