Emirates Airlines, marele castigator la Business Traveller Middle East Awards 2015

6 mai 2015
emirates

 

A inceput „sezonul” premiilor in aviatie. Si, pentru ca cei care viseaza la o cariera in domeniu trebuie sa fie mereu la curent cu ultimele noutati si distinctii primite de companiile lor preferate, astazi scriem despre premiile Business Traveller Middle East Awards 2015.

Emirates, premiul pentru BEST CABIN STAFF 

La capitolul aviatie Emirates a fost, anul acesta, marele castigator al competitiei, cu 4 premii primite. Operatorul national din Dubai a castigat Premiul pentru Best Cabin Staff dar si Cea mai buna Companie Aeriana la clasa Economy, la First Class si Cea mai buna Companie din lume.

Ca fosta stewardesa Emirates, pot doar sa ma simt mandra pentru premiul primit pentru cel mai bun echipaj de cabina, fiindca este inca o recunoastere a meritelor stewardeselor Emirates, care au parte de un training de customer service exceptional.

Compania din Abu Dhabi, Etihad, a luat doua premii in 2015: Cel mai bun program de fidelizare pentru pasageri si Cel mai bun Lounge din Middle East, iar Qatar Airways a castigat Premiul pentru Cel mai bun Business Class.

Nici companiile low-cost nu s-au lasat mai prejos, iar Flydubai a castigat distinctia de Cea mai buna Companie Regionala din Middle East.

Alti castigatori din zona aviatica au fost Qantas ( Best Premium Economy Class), Singapore Airlines (Best Asian Airline Serving Middle East) si British Airways (Best European Airline Serving Middle East).

Aeroportul International din Dubai (DXB), care a fost anul trecut cel mai aglomerat aeroport international din lume, a castigat premiul pentru Best Airport in the Middle East.

Asa ca, felicitari marilor companii din Orient, care, inca o data, au demonstrat ca premiile si distinctiile se obtin cu munca, prefectionism si daruire.

Zboruri line!

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-2

 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza