Emirates Airlines, 4 premii la Business Traveller Middle East Awards 2017

25 aprilie 2017

 

A inceput „sezonul” premiilor in aviatie. Si, pentru ca cei care viseaza la o cariera in domeniu trebuie sa fie mereu la curent cu ultimele noutati si distinctii primite de companiile lor preferate, astazi scriem despre premiile Business Traveller Middle East Awards 2017.

Emirates, premiul pentru Best Airline Worldwide 

Compania cu baza in Dubai a obtinut 4 premii importante aseara si si-a adjudecat titlurile pentru Best Airline Worldwide (Cea mai buna companie din lume), Best First Class (Cea mai buna companie aeriana la clasa First), Best Frequent Flyer Programme (Cel mai bun program de loialitate pentru pasageri) si Best First Class Lounge (Compania cu cel mai bun lounge pentru pasagerii First Class). 

Ca fosta stewardesa Emirates, pot doar sa ma simt mandra pentru premiile acordate Emirates, fiindca este si o recunoastere a meritelor stewardeselor Emirates, care au parte de un training de customer service exceptional.

Qatar Airways, premiul pentru BEST CABIN STAFF 

Compania din Abu Dhabi, Etihad, a luat si ea un premiu: Cel mai bun Economy Class pentru pasageri iar Qatar Airways a castigat 2 – Premiul pentru Best Cabin Staff – Cele mai bune stewardese si Best Business Cabin – Cea mai buna cabina Business Class.

Nici companiile low-cost nu s-au lasat mai prejos, iar Flydubai a castigat distinctia de Cea mai buna Companie Low-Cost din Middle East.

Alti castigatori din zona aviatica au fost Qantas ( Best Premium Economy Class), Singapore Airlines (Best Asian Airline Serving Middle East), Turkish Airlines (Best Regional Airline serving Middle East) si British Airways (Best European Airline Serving Middle East).

Aeroportul International din Dubai (DXB), care a fost anul trecut cel mai aglomerat aeroport international din lume, a castigat premiul pentru Best Airport in the Middle East.

Asa ca, felicitari marilor companii din Orient, care, inca o data, au demonstrat ca premiile si distinctiile se obtin cu munca, prefectionism si daruire.

Zboruri line!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza