Emirates introduce interviul video si renunta la Open Days

8 decembrie 2016

 

Compania Emirates reevalueaza departamentul de Operatiuni si modifica modalitatea de recrutare a viitorilor insotitori de bord. Astfel, incepand din 2017, Emirates renunta la interviurile de tip Open Day, la care se putea prezenta oricine fara inscriere anterioara si introduce o noua modalitate de selectie: interviul video.

Astfel, primul pas daca iti doresti sa ajungi stewardesa Emirates, este sa aplici online pe site-ul companiei (unde va trebui sa completezi detaliile din CV si sa atasezi fotografiile). Aplicatia include acum si un interviu video pentru care trebuie sa te pregatesti exact ca pentru interviu (tinuta perfecta, business, ca la recrutare). Interviul include cateva intrebari despre tine (prezentare personala).

Dupa aplicatia online se va face o selectie si vei fi invitat sa participi la unul dintre urmatoarele interviuri de tip Assessment Day care se va desfasura in mare parte ca si pana acum: teste de grup, test de engleza, testul psihometric si interviul final, fiecare proba fiind eliminatorie. 

emirates

Totusi, Emirates ramane in continuare o companie in plina dezvoltare care cauta sa angajeze mii de insotitori de bord anual. Asa ca nu ezita si aplica pentru a deveni steward Emirates, steward la cea mai buna companie aeriana din lume!

Aplica aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/english/careers_overview/cabin_crew/cabin_crew_recruitment.aspx

Succes!

 

4 Comentarii

 • Reply Ancuta 11 martie 2017 at 10:19 pm

  Buna ziua!la interviul video ,la aplicare scrie German cabin crew sau french,de exemplu).daca vreau sa aplic si sa merg la interviu in Germania pot aplica la German cabin crew daca sunt romanca?

  • Reply Cristina Toader 14 martie 2017 at 10:55 am

   Bineinteles.

 • Reply Adriana 9 mai 2017 at 8:00 pm

  Buna!
  Eu una as vrea sa aplic la Emirates, insa am tot citit pe internet si nu stiu daca este adevarat.. Emirates are probleme financiare? Din cate am inteles, o duc cam prost de ceva timp si voiam sa stiu daca este adevarat ce se spune.

  • Reply Cristina Toader 9 mai 2017 at 10:20 pm

   Nu are probleme financiare..:) Pur si simplu au stopat, pentru 6 luni, angajarile 🙂 Se reia totul si se extinde mult compania incepand din august 🙂

  Comenteaza