Etihad, Emirates, Qatar – Boarding Music

21 aprilie 2015

 

Marile companii aviatice au inteles cat de important este ca pasagerii sa se simta confortabil la bordul aeronavelor lor. Si tocmai de aceea, fac mereu tot posibilul ca oamenii sa aiba o prima impresie absolut minunata si sa o si pastreze, pe tot parcursul zborului.

Stewardesele sunt primul contact al pasagerului, in avion. De aceea sunt alese pe spranceana si zambesc mereu. Dupa ce intra in avion, muzica de imbarcare ii invaluie pe tot parcursul celor 45 de minute cat dureaza urcarea pasagerilor la bord. Si, companiile au inteles cat de important este ca fondul sonor sa fie ales perfect: muzica de imbarcare trebuie sa fie eleganta, sa reprezinte compania si mai ales, sa creeze amintiri placute si de tinut minte!

Asa ca, mai jos, aveti 3 exemple de boarding music, de la marile companii aviatice din Orient: Emirates, Etihad si Qatar. Eu sunt subiectiva, recunosc, si ador muzica de la Emirates, pentru ca imi aminteste de experientele frumoase traite ca stewardesa in avioanele Emirates.

Voua, care va place cel mai mult?

 

1. Etihad Boarding Music

 

2. Emirates Boarding Music

 

3. Qatar Boarding Music

 

 

5 Comentarii

 • Reply Bianca Amalia 21 aprilie 2015 at 5:01 pm

  Vreau sa iti adresez o intrebare si sper ca imi vei raspunde,de ce ai parasit jobul acesta si te-ai mutat inapoi in tara? 😀

  • Reply CAS 22 aprilie 2015 at 9:56 am

   Buna. Dorul de casa a fost mai puternic decat orice si oricum planul initial a fost sa stau o perioada, pana cand ajung in toate destinatiile Emirates, lucru care s-a si intamplat. Cand am inteles ca imi doresc sa revin la televiziune, am renuntat la zbor si m-am intors la vechea mea cariera.

   • Reply Bianca Amalia 22 aprilie 2015 at 11:10 am

    Felicitari pentru tot! Te apreciez mult si te urmaresc cu drag atat aici cat si pe pagina ta de facebook

 • Reply Madalin 21 aprilie 2015 at 7:39 pm

  Toate 3 sunt superbe…

 • Reply Gabriela 25 mai 2017 at 9:21 am

  Cea veche de la Etihad ?

 • Comenteaza