Etihad permite insotitorilor de bord barbati sa poarte barba la zbor

11 iunie 2019

 

Etihad Airways – prima dintre cele 3 mari companii aeriene din Orient – permite insotitorilor de bord barbati sa poarte barba la zbor.

Daca stai si observi barbatii insotitori de bord de la cele 3 mari companii aeriene din Orient – Emirates, Etihad si Qatar, vei observa ca acestia sunt mereu proaspat rasi si nimeni nu are barba. Asta poate parea ciudat, mai ales ca multi barbati din zona Orientului Mijlociu au barba iar companii ca Saudia Airways permite barbatilor insotitori de bord sa vina la zbor cu barba (majoritatea sunt insa localnici). Totusi, cele 3 companii nu au permis acest lucru pana acum.

Asa ca, Etihad Airways este prima dintre cele 3 companii aeriene care rupe aceasta regula si va permite barbatilor insotitori de bord sa vina cu barba la zbor. Insa nu cu orice fel de barba. Evident, vor exista o serie de reguli legate de grooming, de felul in care trebuie aranjata, de lungime, etc. Si deja este specificat ca nu pot veni la cursa nerasi – daca decid sa isi lase barba, trebuie sa o faca intr-un concediu, sau intr-o perioada in care nu zboara, in care au timp suficient sa isi aranjeze barba conform standardelor impuse de companie.

Mult succes tuturor celor care vor sa aplice la Etihad!

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-iulie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

 

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza