Exista un număr exact de stewardese pe care companiile îl caută la recrutări?

14 august 2019

 

Marile companii din Orient angajeaza aproape continuu si atunci cand vin intr-un oras, pentru interviuri, pot sa ia 25 de persoane, daca acestia indeplinesc conditiile impuse de ei sau doar 5 persoane, daca acestia se incadreaza in profilul companiei. In Europa se stie de-obicei de cate persoane pentru ocuparea locurilor, dar chiar si asa, companiile fac mai multe interviuri de angajare, pentru a alege spuma.

Ca exemplu, atunci cand o companie achizitioneaza un avion simplu, A320, este nevoie de 24 de insotitori de bord nou angajati. Asa ca, imaginati-va ca marile companii, care cumpara continuu avioane, au nevoie continuu de angajati. In plus, si plecarile sunt multe, si-atunci pentru a nu se destabiliza fluxul de cabin crew, e nevoie sa se angajeze continuu insotitori de bord. Cu cat mai buni, cu atat mai bine.

Concluzia: atunci cand mergeti la interviuri, nu va considerati in concurenta cu ceilalti participanti-ei pot fi viitorii vostri colegi. Si exista locuri suficiente pentru toata lumea, daca demonstrati calitatile cautate de companie.

Succes!

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: http://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza