Exista un număr exact de stewardese pe care companiile îl caută la recrutări?

14 august 2019

Marile companii din Orient angajeaza aproape continuu si atunci cand vin intr-un oras, pentru interviuri, pot sa ia 25 de persoane, daca acestia indeplinesc conditiile impuse de ei sau doar 5 persoane, daca acestia se incadreaza in profilul companiei. In Europa se stie de-obicei de cate persoane pentru ocuparea locurilor, dar chiar si asa, companiile fac mai multe interviuri de angajare, pentru a alege spuma.

Ca exemplu, atunci cand o companie achizitioneaza un avion simplu, A320, este nevoie de 24 de insotitori de bord nou angajati. Asa ca, imaginati-va ca marile companii, care cumpara continuu avioane, au nevoie continuu de angajati. In plus, si plecarile sunt multe, si-atunci pentru a nu se destabiliza fluxul de cabin crew, e nevoie sa se angajeze continuu insotitori de bord. Cu cat mai buni, cu atat mai bine.

Concluzia: atunci cand mergeti la interviuri, nu va considerati in concurenta cu ceilalti participanti-ei pot fi viitorii vostri colegi. Si exista locuri suficiente pentru toata lumea, daca demonstrati calitatile cautate de companie.

Succes!

22-23 octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air si celelalte companii aeriene din Orient, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza