Februarie 2020. Calendar interviuri stewardesa in Romania

30 ianuarie 2020

 

Anul 2020 continua cu o serie de interviuri de angajare in Romania. Multe companii mari organizeaza recrutari si la inceput de an, astfel ca cei care isi doresc o cariera ca stewardesa, au multe sanse de angajare in luna februarie 2020. Iata, mai jos, un calendar complet al interviurilor programate in luna februarie, in Romania. Wizz Air, Emirates, Qatar Airways, Gulf Air si Ryanair organizeaza interviuri de stewardesa in tara noastra.

Interviuri Wizz Air in Romania, in luna februarie:

Detalii interviuri Wizz, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviuri-wizz-air-in-februarie-la-craiova-bucuresti-si-iasi/

Interviuri Emirates in Romania, in luna februarie:

  • Emirates a anuntat interviu de angajare stewardese in Romania si pentru februarie 2020. Interviul va avea loc la Sibiu. Astfel, oricine indeplineste conditiile de mai jos poate participa la interviu.
 • Sibiu, Open Day Emirates, ora 09.00, 5 februarie, Ramada Hotel Sibiu

Detalii interviuri Emirates: https://www.cumajungistewardesa.ro/5-februarie-interviu-emirates-la-sibiu/

Interviuri Ryanair si Lauda Air in Romania, in luna februarie:

Interviuri Gulf Air in Romania, in luna februarie:

 • Meccti organizeaza un nou interviu de angajare însoțitori de bord, de data aceasta cautand viitori insotitori de bord pentru Gulf Air. Interviul va avea loc pe 8 februarie, la Bucuresti.

  Interviu Qatar Airways in Romania, in luna februarie:

  • Qatar Airways anunta o noua sesiune de recrutare in tara noastra, la Cluj, pe 15 februarie 2020. Data interviului nu a fost inca stabilita oficial insa aplicatiile pe siteul companiei se pot face pana pe 15 februarie 2020 iar din experientele anterioare aceasta va fi si data interviului. Recrutarea este totusi Open Day, insa este obligatoriu sa aplici si pe site inainte de a te prezenta la interviul din Cluj-Napoca. 

Curs de pregatire pentru interviul de angajare ca stewardesa, cu Cristina Toader – 4-5 Aprilie

4-5 Aprilie 2020 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Zboruri line!

4 Comentarii

 • Reply Alexandra 31 ianuarie 2020 at 9:58 pm

  Buna seara , as avea o intrebare in Septiembre sau Octombrie aveti vre un curs in Cluj?
  Multumesc

  • Reply Cristina Toader 3 februarie 2020 at 6:49 pm

   Buna. Cursurile ns sunt doar la Bucuresti

 • Reply Ioana Neagu 25 februarie 2020 at 12:47 am

  Buna! Am o intrebare: daca am implinit varsta de 18 ani dar nu am liceul terminat pot participa la curs? Sunt inca in liceu si as vrea sa imi fac o idee despre ce presupune interviul chiar daca nu pot merge momentan la unul.

  • Reply Cristina Toader 25 februarie 2020 at 10:19 am

   Buna, Ioana. Sigur ca da.

  Comenteaza