Goodbye 2014/ Welcome 2015

5 ianuarie 2015
uniforma-emirates

 

Pentru ca asa e mereu la final/inceput de an, am tras linie si am analizat putin ce am obtinut in anul 2014. Ei bine, anul 2014 a fost un an excelent pentru noi si pentru voi.

Pentru noi – pentru ca ne-am lansat la jumatatea lunii aprilie si avem deja peste 14 000 de prieteni in comunitate.

Pentru voi – pentru ca va oferim toate detaliile si informatiile necesare pentru a urma o cariera in aviatie, rapid, corect si eficient.

Am scris pentru voi 200 de articole si am facut interviuri cu cei mai buni insotitori de bord romani care au reusit in acest domeniu si sunt un exemplu de urmat pentru multi dintre noi. Mai adaugam si ca am organizat 4 cursuri de pregatire pentru viitorii insotitori de bord si am fost cititi de peste 100.000 de romani, in mai putin de un an, iar rezultatul e magnific. Primim sute de mesaje, intrebari si felicitari, de la voi!

Proiectul nostru a prezentat interes si pentru presa din Romania, care ne-a primit cu bratele deschise si am avut aparitii si materiale in: Libertatea, Click pentru femei, Revista Avantaje, Eva.ro, Business Magazin, Prima Tv, Antena 3, Digi24, Realitatea TV, Radio Zu. 

Planuri de viitor? Rezolutii pentru 2015?

Sa dublam tot ce am reusit in acest an plus multe premiere pe care le pregatim in acest domeniu. Daca ramaneti aproape, nu doar ca va veti implini visul de a zbura, dar veti si calatori, alaturi de noi, virtual, in toata lumea.

 

Zboruri line!

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza