Hisky angajeaza insotitori de bord

19 septembrie 2023

Vești bune pentru toți cei care vor să ajunga insotitori de bord ✈️! HiSky recrutează însoțitori de zbor pentru bazele din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea, Chisinau! Trebuie sa aplici pentru acest interviu, prin trimiterea unui CV la adresa: crewapplication@hisky.aero, iar in email sa mentionezi in ce oras doresti sa participi la interviu. Vei primi apoi invitatia la recrutare si detalii suplimentare.

De data aceasta nu sunt mentionate conditii pentru participare, insa pe site gasim cerintele de mai jos:

  1. Vârsta minimă: 18 ani, vârsta maximă: 35 ani;
  2. Studii liceale obligatorii (diplomă de bacalaureat), studiile superioare reprezintă un avantaj!
  3. Engleză fluentă, scrisă, citită (de la B2);
  4. Tatuaje interzise în locurile vizibile, inclusiv tatuajele cosmetologice pe față;
  5. Licența EASA este un mare avantaj;
  6. Starea de sănătate să fie bună, pentru a deține ulterior cu succes raportul medical

Trăsături:

  1. Înălțimea minimă: 165 cm
  2. Greutatea corporală să fie proporțională cu înălțimea
  3. Comunicabil(ă), responsabil(ă), dedicat(ă) și capabil(ă) să lucreze în echipă
  4. Capacitatea de a se adapta la situații neordinare

HiSky este o companie aeriană cu sediul în Chișinău, Moldova, fiind certificată (AOC) suplimentar în România. Principalele baze ale companiilor aeriene sunt Aeroportul Internațional Chișinău și Aeroportul Internațional Cluj dar zboara si din Bucuresti. Compania detine 5 avioane de tip Airbus A319/320/321.

In trecut, recrutarile Hisky au avut loc in limba romana. De asemenea, de mentionat ca aceasta companie angajeaza atat persoane cu experienta si licenta valabila cat si persoane fara experienta sau atestat de membru de cabina.

28-29 octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza