Iata cum arata noile uniforme Flydubai

5 iulie 2017

 

Flydubai, compania low-cost cu baza in Dubai, a prezentat noile uniforme pentru piloti, insotitori de bord, membrii staff-ului de la sol si din aeroport. Noua imagine vine la aproape 8 ani de la infiintarea companiei, in 2009 si peste 2500 de angajati vor trece la noile uniforme incepand cu toamna acestui an.

Noul look al angajatilor vine ca o completare la mult asteptatul Boeing 737 MAX 8, primul astfel de avion al companiei. Reprezentantii companiei au declarat ca: ” Flydubai a evoluat constant din 2009, de la infiintare, a depasit limite si a schimbat mentalitatea pasagerilor care aleg aceasta companie. Dorinta noastra este sa fim raspunsul nevoilor pasagerilor nostri si sa oferim servicii de incredere si accesibile (…). Tocmai de aceea consideram ca uniforma trebuie sa reprezinte imaginea si dorinta companiei”, a spus CEO-ul Ghaith Al. Flydubai a lucrat pentru noile uniforme cu A. Ronai LLC.

“Designul uniformelor este gandit astfel incat sa impace toate mediile de lucru ale angajatilor Flydubai, inclusiv diferite temperaturi, religii, diferente culturale, durabilitate, securitate. Uniformele sunt practice, versatile si respecta cerintele de sanatate si securitate”, a declarat Jilly Sims, senior VP Inflight Service Flydubai.

Flydubai operezeaza zboruri cu 58 de aeronave Next-Generation Boeing 737- 800 si are o retea de 94 de destinatii, in 44 de tari. In 2013, la Dubai International Airshow, a comandat 100 de avioane Boeing 737 MAX 8 ce urmeaza sa fie livrate pana la finalul lui 2023.

Sursa: Arabian Business

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza