Din 12 Mai, insotitorii de bord Ryanair vor putea face trainingul in Romania

31 martie 2015
ryanair

 

Vesti bune de la Ryanair. Compania irlandeza low-cost ofera posibilitatea insotitorilor de bord sa efectueze trainingul pentru obtinerea licentei de stewardesa, in Romania .

Incepand din 12 mai, dupa cum afirma Andrea Reger, Head of Recruitment la Dalmac (agentia de recrutare), cursurile de pregatire pentru stewardesele acceptate la Ryanair vor fi tinute la Bucuresti si vor dura aproximativ 2 luni.

Data trainingului (12 mai) este deja anuntata pe site-ul Dalmac: http://dalmac.ie/training-dates.php

 

ryan

Stewardesa Ryanair

Daca vrei sa aplici pentru o pozitie de stewardesa la Ryanair, compania organizeaza interviuri de angajare pe 9 si 23 aprilie, la Bucuresti. Recrutorii afirma ca sunt in cautare de aproximativ 100 de insotitori de bord romani.

„For Cabin Crew positions – no previous Cabin Crew experience is required, applicants must be over 18 years of age to apply and it helps if you are hard-working, flexible, outgoing and have a lively personality. Experience dealing with the public and ability to provide excellent customer service is a priority „, afirma reprezentantii companiei.

Poti sa aplici aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/9-23-aprilie-recrutare-ryanair-la-bucuresti/

 !!! Surse neoficiale afirma ca maine, in cadrul conferintei de presa tinuta de Ryanair la Bucuresti, compania va anunta deschiderea unei baze la Bucuresti.

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre cum decurge interviul de angajare ca stewardesa la Ryanair si care sunt salariile si conditiile de plata pentru training, poti citi acest articol: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-de-angajare-ca-stewardesa-la-ryanair/.

Succes!

Sursa foto: Ryanair

 

banner-mobile banner-mobile

5 Comentarii

 • Reply IulianaT 31 martie 2015 at 7:02 pm

  Wow..asta da veste !!! Daca se va deschide o baza aici, inseamna ca nu mai este nevoie de relocare si astfel va face concurenta Wizz Air-ului in randul insotitorilor de zbor.

 • Reply simona 31 martie 2015 at 9:39 pm

  oribila companie. am lucrat pentru ei pe partea de backoffice si au servicii de toata jena. plus ca stewardesele sunt asa de prost platite si exploatate la maxim incat practic se dezumanizeaza…e un low cost ca cel mai josnic nivel din care am vazut.

 • Reply Ryanair deschide baza la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 1 aprilie 2015 at 11:40 am

  […] Pentru baza de la Bucuresti se vor face noi angajari in cadrul companiei si trainingurile de pregatire vor fi tinute, incepand cu 12 mai, la Bucuresti. Detalii despre trainingul pentru stewardese, disponibil acum si la Bucuresti, poti gasi aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/insotitorii-de-bord-ryanair-vor-putea-sa-faca-trainingul-in-roma… […]

 • Reply 20 Octombrie: Recrutare Ryanair la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 10 septembrie 2015 at 1:41 pm

  […] Daca vrei sa fii stewardesa la Ryanair, aplica aici: www.crewlink.ie […]

 • Comenteaza