Interviu cu Catalina – fosta cursanta – viitoare stewardesa Ryanair

7 februarie 2023

De la cursul Cum Ajungi Stewardesa si pana la imbracarea uniformei de stewardesa este doar un pas. Asa a fost si pentru Catalina, care zilele acestea este deja in training la Ryanair, acolo unde isi va implini visul de zbura. Mai jos ne spune povestea ei:

Elena, spune-ne, te rog, de ce ai ales Ryanair ca sa iti incepi cariera in aviatie?

Am ales sa particip la interviul Ryanair, pentru ca simteam ca este cel mai bun drum pentru mine, la o varsta atat de „frageda”. Compania are foarte multe de oferit, iar acest drum de insotitor de bord l am ales, deoarece pot explora lumea combinand munca cu plimbarile, iar faptul ca ajungi sa cunosti foarte multi oameni intr-un timp atat de scurt si sa intalnesti noi culturi, este minunat.

Cum a decurs interviul Ryanair?

Recrutarea a decurs exact cum ne-a fost prezentata si in cadrul cursului Cum Ajungi Stewardesa. A fost foarte usor si „smooth” as putea spune, deci nu ridica probleme daca esti pregatit temeinic.

Ce ne poti spune despre trainingul pe care deja l-ai inceput?

Trainingul dureaza 6 saptamani, este destul de riguros , necesita mult studiu, dar este foarte frumos si oferta de munca este foarte buna. Salariul difera in functie de baza aleasa/primita. Momentan am trainingul in Barcelona si vom vedea apoi ce va urma. Baza primita este la Berlin.

Ai avut experienta anterioara inainte de a merge la acest interviu? De ce crezi ca ai fost aleasa pentru acest job?

Experienta anterioara nu am avut, doar voluntariat si mici „job-uri”, care sunt, de fapt, mai mult pasiuni. Cred ca am obtinut jobul pentru ca am avut o atitudine buna, am fost zambitoare tot timpul si cel mai important, relaxata. Oricine isi doreste acest job trebuie sa stie ca necesita mult studiu, pregatire pentru ceea ce urmeaza, dar tot ce pot spune este ca merita 100% and „go for it”!

25-26 martie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Daca vrei sa aplici si tu pentru un job la Ryanair, urmatorul interviu are loc pe 20 februarie, la Bucuresti. Aici ai link-ul: https://www.crewlink.ie/

Nu sunt comentarii

Comenteaza