Interviu cu Inna – fosta cursanta, actuala stewardesa Wizz Air

19 decembrie 2018

 

Pe Inna am cunoscut-o la cursul de pregatire Cum Ajungi Stewardesa unde, plina de entuziasm si cu un zambet mare pe chip, a absorbit rapid toate informatiile prezentate in cadrul zilelor de pregatire. Inna a stiut de la inceput ca isi doreste sa ajunga sa imbrace uniforma roz Wizz Air si cu perseverenta si ambitie, si-a implinit visul. Acum zboara de la baza din Viena si si-a primit aripile. Iata povestea ei:

1) Cum si cand ai realizat ca vrei sa ajungi stewardesa? E un vis pe care il aveai de cand erai copil sau ti l-ai descoperit mai tarziu?

Visul meu de a deveni stewardesa a luat amploare atunci cind simteam ca in viata mea lipseste „o cireasa”. Acea cireasa, acel ceva care sa ma implineasca. In sinea mea simteam ca nu apartineam locului unde ma aflam si timp de un an, in timp ce lucram in Italia, am gasit pagina Cristinei – Cum Ajungi Stewardesa si a fost dragoste pura, dragoste la prima vedere. In timp ce citeam articolele am inceput sa ma documentez in legatura cu meseria aceasta si mi-am dat seama ca vroiam sa ajung cit mai rapid in Bucuresti si sa am ocazia sa o cunosc pe Cristina Toader!

2) Ai aplicat, asadar la Wizz Air. De ce?

Buna intrebare. Sincera sa fiu, am citit si despre alte companii dar am avut un feeling in legatura cu Wizz Air. Cel mai mult mi-au placut avantajele pe care le ofera aceasta companie, mediul de lucru si colectivul tinar din care am acum bucuria de a face parte! Consider ca de fapt compania m-a ales pe mine, deoarece am mai incercat si la alte companii aeriene dar totusi Wizz Air m-a cucerit! 😍

3) Cum a fost interviul de recrutare?

Nu a fost prima mea incercare dar in sinea mea simteam ca ziua aceea va fi dedicata mie. A fost cea mai emotionanta zi, frumoasa si plina de aventuri! Am fost 22 de persoane la interviu, dintre care doar 8 am ajuns in finala. Recrutoarele au fost super dragute, iar zimbetul nu inceta sa dispara de pe chipul meu. Stiam ca o sa reusesc! E un sentiment pe care nu il pot descrie.. Il simti si atit! In timp ce asteptam rezultatul probelor m-am imprietenit cu viitoarele mele colege si a fost super fain pentru ca acum avem ocazia de a si lucra impreuna.


4) Urmeaza, deci, sa zbori pentru Wizz Air, sa imbraci uniforma roz. Crezi ca iti va fi usor in noul job? Ce „probleme” te astepti sa intampini?

Nu am luat in considerare ce probleme o sa intimpin pentru ca sint o persoana foarte rabdatoare, decisa si increzatoare in mine. Orice problema pe care o sa o intimpin o sa incerc sa o rezolv, folosind toate atuuriile mele si tot ce ne-au invatat in timpul trainingului, in mod pozitiv. In afara de asta, stiu ca nu va fi un job usor, dar cu zambetul pe buze poti rezolva orice situatie dificila.

5) Ce crezi ca a contat la interviu? Ce a facut diferenta intre tine si ceilalti candidati?

Orice persoana merita sa intre si sa isi indeplineasca scopul pe care si l-a propus. De ce m-au ales pe mine? Sint curioasa si eu! Dar cred ca cel mai mult a contat dorinta pe care o emanam si chipul meu fericit pe care il aveam in ziua aceea. Pregatita am fost, stiam la ce sa ma astept, si-atunci am fost relaxata si am putut sa transmit cea mai buna energie celor din jurul meu. Cind iti doresti ceva cu adevarat, se simte.

6) De ce ai ales o companie din Europa si nu te-ai indreptat spre Orient?

Nu am ales o companie din Orient deoarece imi doream la Wizz Air de la inceput si imi place aici pentru ca am posibilitatea de a ma afla linga familia mea si de a petrece timpul liber cu prietenii mei. Oricum calatoresc mereu si m-a incintat si ideea de a creste personal, pentru ca Wizz Air ofera multe posibilitati de dezvoltare pe plan profesional in viitor.

7) Sfaturi pentru cei care isi doresc o cariera in domeniu?

Cei care isi doresc cu adevarat sa devina insotitori de bord, invatati engleza pentru ca e foarte importanta, indeosebi la baza pentru care alegeti sa aplicati. Niciodata sa nu renuntati la visul vostru si oricine are puterea de a prinde aripi printre nori daca isi doreste cu adevarat! Pregatiti-va, zambiti si veti reusi!

Multumesc pentru sfaturile tale, Cristina. Pentru mine zilele petrecute impreuna mi-au dat increderea de care aveam nevoie si m-au ajutat foarte multm ceea ce imi doream din toata inima! Te imbratisez dulce!

Inna, iti multumim pentru cuvintele frumoase si ne burucam pentru reusita ta! Inna a terminat deja trainingul Wizz Air si va incepe sa zboare curand de la baza din Viena! Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Wizz Air din orice oras, te asteptam pe 19 ianuarie 2019 la cursul de pregatire intensiv, de o zi: https://www.cumajungistewardesa.ro/19-ianuarie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/ 

Nu sunt comentarii

Comenteaza