Interviu cu Noemi – fosta cursanta – viitoare stewardesa Wizz Air

12 septembrie 2022

Noemi a venit in sala noastra de curs in luna iulie. Zambitoare, asa cum sunt toate stewardesele, optimista si perseverenta, nu s-a dat batuta nicio secunda. A absorbit toate informatiile oferite de noi si dupa doar o luna de la participarea la cursul Cum Ajungi Stewardesa, a mers la interviul Wizz Air si a obtinut jobul mult dorit: va imbraca in curand uniforma roz! Mai jos ne spune povestea ei:

Cum ai decis sa o iei pe acest drum, de stewardesa?

De când am zburat prima dată, acum aproape 10 ani, am fost fermecată de însoțitorii de pe zbor. Cumva, de atunci am simțit că acest job ar putea să mi se potrivească. Sunt o persoană destul de spontană, care nu ar putea să aiba un job de 8 ore la birou, așa că după ce mi-am terminat studiile, să aplic la Wizz air a fost prima opțiune de angajare.

Cum a fost recrutarea Wizz Air pentru tine?
Procesul de recrutare a fost mult mai ok decât ma așteptam. Chiar dacă la primul interviu, din Mai, din cauza emoțiilor nu am fost remarcată, în August m-am pregătit mai bine și am primit emailul cu răspunsul pozitiv după câteva ore de la interviu. Pot spune însă că am avut și puțin noroc, deoarece probele au fost foarte asemănătoare celor pe care le-am întâlnit la cursul Cum Ajungi Stewardesa.

17-18 septembrie sau 22-23 octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Ce proba ti-a ridicat cele mai mari probleme?

Pot spune că proba de role play a fost cea care mi-a creat putine emoții, însă după ce am citit ce scria pe bilețel m-am calmat, situația fiind una ce poate fi întâlnită și în viața de zi cu zi, nu doar în aviație. Situația cu care m-am întâlnit a fost despre o persoană căreia i s-a făcut rău la intrarea în avion, deoarece a fost taxat/ă extra pentru bagaj. Am încercat să gestionez situația cu calm, chiar dacă “pasagerul” era foarte revoltat.

Ce ne poti spune despre oferta Wizz Air pentru insotitorii de bord?

Consider că oferta Wizz Air este una foarte avantajoasă, deoarece trainingul este oferit de ei, ai oportunitatea să locuiești intr-o alta țara pe parcursul celor 6 săptămâni. La interviu am aflat că poți evolua constant, si sa încerci si alte meserii in cadrul companiei, cum ar fi manager, , trainer sau recrutor.


Ce atuu-uri crezi ca te-au evidentiat la interviu?

Cred ca atuu-rile mele au fost atitudinea pozitivă, adaptabilitatea în diferite circumstanțe și faptul că mereu mi-am păstrat zâmbetul pe buze.


Ce ii poti sfatui pe cei care isi doresc aceasta meserie?

Pe cei care își doresc acest job îi sfătuiesc să creadă în ei, să își urmeze visul și nu în ultimul rând sa participe la cursul Cum Ajungi Stewardesa😊. Pe mine m-a ajutat foarte mult și pe aceasta cale doresc sa le multumesc Cristinei și Ana Mariei pentru tot ce m-au învățat!

17-18 septembrie sau 22-23 Octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza