Interviu Gulf Air la Bucuresti

2 februarie 2024

Agentia de recrutare Meccti angajeaza insotitori de bord romani pentru Gulf Air si organizeaza, la Bucuresti, o noua recrutare. Daca indeplinesti conditiile de mai jos trebuie sa aplici pe site-ul companiei Meccti si apoi vei fi invitat la interviu.

Aplica aici: https://www.inflightcrewjobs.com/latestjobs si asteapta sa primesti invitatia la interviu. Dupa selectia CV-urilor vei fi invitat la recrutarea fata in fata cu compania aeriana Gulf Air si agentia de recrutare Meccti.

Conditii stewardesa Gulf Air:

Inaltime de minim 160 cm

Sa poti inota fara vesta de salvare (50m)

sa poti trece testele medicale aviatice (GCC)

experienta in aviatie este un avantaj, dar nu obligatorie

sa cunosti limba engleza (nivel conversational)

sa ai diploma de terminare liceu (minim 12 clase)

Daca iti doresti sa te angajezi, sa iti schimbi viata, sa calatoresti si sa te muti in Orient, vino si pregateste-te pentru interviu alaturi de echipa noastra! Trainerii nostri sunt singurii traineri din Romania care au activat atat in Romania cat si in Europa si Orient si iti ofera o experienta vasta in aviatie.

17-18 Februarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Daca vrei sa aplici pentru Gulf Air, o poti face aici: https://www.inflightcrewjobs.com/latestjobs

Va reamintim ca Meccti este o agentie de recrutare care de-obicei, dupa obtinerea jobului si semnarea contractului, percepe o taxa de angajare de aproximativ 2000 de euro. Aceasta suma poate fi achitata in avans sau scazuta din primele salarii, dupa angajare, in functie de cerintele companiei/agentiei.

foto uniforma stewardesa Gulf Air

Nu sunt comentarii

Comenteaza