Interviu. Jasmin, fosta cursanta,viitoare stewardesa Ryanair

28 februarie 2023

Jasmin a participat la cursul Cum Ajungi Stewardesa acum nici o luna. Si imediat si-a indeplinit visul. Cu mult entuziasm, un zambet perfect si incredere, astazi se pregateste sa imbrace uniforma Ryanair iar mai jos ne spune cum a reusit.

Cum ai ales acest drum, de stewardesa? De ce te-ai visat printre nori?

Încă de mică mi-am dorit să ajung stewardesă, chiar de prima dată când am zburat și am văzut stewardesele care erau atât de elegante și frumoase am știut ca trebuie sa ajung una dintre ele când voi crește. A fi stewardesă este un job diferit, în care îți petreci majoritatea timpului “zburând printre nori”, care îți aduce și foarte multe responsabilități dar și foarte multe beneficii. Consider că este un job care mi se potrivește și care m-ar face fericită.

Cum a decurs interviul pentru tine?

Recrutarea a decurs foarte bine, având în vedere că am încercat să las emoțiile deoparte, să am încredere în mine și să mă concentrez la întrebările care îmi erau adresate. Mi-am adus aminte de toate sfaturile pe care ni le-ați dat la cursul “Cum Ajungi Stewardesa” și le-am pus în practică. Astfel am și reușit.

Sincer, nu am avut niciun fel de problemă, interviul a decurs foarte bine, recrutorul era prietenos și zâmbitor și totul a decurs de la sine. Încercam să mă gândesc că este o discuție între prieteni, așa am putut vorbi degajat și fără emoții.

Ce detalii ai primit de la Ryanair legat de training/beneficii?

Training-ul poate începe în 2-3 săptămâni de la interviu, și se va desfășura în Italia sau Germania, la alegere. Interviul începe cu prezentarea amplă a companiei și a beneficiilor pe care le ai ca însoțitor de bord, iar mai apoi se intervievează pe rând fiecare candidat. Eu nu am avut niciun fel de experiență înainte de interviul Ryanair, dar asta nu l-a deranjat pe recrutor, ba chiar a părut fericit că îmi doresc ca acesta să fie primul meu job.

Ce atuu-uri consideri ca ai avut, ca sa iei acest job?

Probabil atuu-rile mele au fost buna dispoziție, faptul că am avut mereu zâmbetul pe buze, chiar si atunci când am obosit. Răbdarea și sinceritatea m-au ajutat mult, de asemenea.

Le poti oferi un sfat celor care isi doresc sa incerce acest job?

Îi sfătuiesc pe cei care își doresc acest job să se ducă la interviu cu zâmbetul pe buze și să nu fie timizi, pentru că încrederea de sine și atitudinea pe care o ai în timpul interviului contează foarte de mult. Să vorbească clar și degajat, să nu se grăbească și sa detalieze fiecare răspuns și sigur vor reuși. Succes!

Daca vrei sa fii colega cu Jasmin, aplica pentru un job la Ryanair, aici: www.crewlink.ie. Creste-ti sansele de reusita venind la cursul nostru de pregatire pentru interviul de angajare ca stewardesa:

25-26 Martie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza