Interviu recrutare. Regula de asteptare de 6 luni sau 1 an

3 iulie 2017

 

Cand iti doresti jobul de stewardesa, asteptarea poate fi ingrozitoare. Rabdarea si perseverenta trebuie sa fie principalii tai aliati cand aplici pentru pozitiile de insotitor de bord, mai ales pentru ca e posibil sa nu iti „iasa din prima”. Asa ca, iata mai jos care sunt regulile legate de cele 3 luni, 6 luni sau 12 luni, cat trebuie sa iei pauza, pana cand aplici din nou.

Emirates – ai voie sa aplici din nou dupa 6 luni de la eliminarea in orice faza a interviului de tip Open sau Assessment Day. Daca ai ajuns la interviul final, si nu ai reusit sa obtii jobul, trebuie sa astepti tot 6 luni pana cand aplici/participi din nou la interviu.

Etihad – ai voie sa aplici din nou dupa 6 luni de la eliminarea la orice proba a interviului, chiar si dupa sustinerea interviului final.

Qatar – poti sa aplici din nou, imediat dupa eliminare. La Qatar nu mai exista regula de asteptare de 6 luni de la eliminarea la orice proba a interviului, chiar si dupa interviul final.

Wizz Air – poti sa aplici din nou dupa 3 luni de la sustinerea interviului de angajare. Nu conteaza la ce proba ai fost eliminat, urmatoarea ta aplicatie trebuie sa fie dupa cel putin 3 luni sau 12 luni daca nu ai trecut de interviul final.

Tine minte ca nu exista o regula care sa spuna ca nu poti aplica la o alta companie aviatica, imediat, daca ai fost respins de o alta. Nu exista nicio intelegere intre companiile din Orient, si nicio lista neagra pe care te poti afla, daca aplici mai devreme de acest termen. Totusi, incearca sa respecti regulile impuse de ei, pentru ca sunt o dovada ca esti capabil sa ai o cariera in aviatie.

Cat timp astepti pentru o companie, poti aplica la o alta. Daca ai fost respins la mai multe companii si trebuie sa astepti, foloseste acest timp pentru a-ti imbunatati CV-ul, poti face alte poze, poti incepe cursuri de limbi straine sau prim-ajutor sau poti participa la cursul nostru de pregatire: https://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-iulie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Succes!

 • 25-26 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

6 Comentarii

 • Reply AndreeaMadalina 18 noiembrie 2014 at 6:01 pm

  Dar de la interviul de angajare pana la Golden Call, trebuie sa astepti intre 4-6 saptamani sau exista posibilitatea sa fie mai putin..? Si de la Golden Call pana sa te muti in diferite parti ale lumii cam cat timp ai la dispozitie sa rezolvi cu facultatea, serviciul, etc..?

  • Reply AndreeaMadalina 18 noiembrie 2014 at 6:04 pm

   Aaa si inca o intrebare : Daca abia in octombrie voi implinii 21 de ani, as putea sa aplic la inceputul verii?
   Multumesc! 🙂

   • Reply CAS 19 noiembrie 2014 at 8:24 am

    DA.

  • Reply CAS 24 noiembrie 2014 at 12:07 pm

   Se poate si mai devreme,dar ei iti spun 4-6 saptamani. Pana cand te muti, dureaza in jur de 2 luni. Succes!

   • Reply ionela 11 decembrie 2014 at 8:55 pm

    Buna! Am inteles ca la qatar s-a scos regula de 6 luni, asa-i?

 • Reply Ana Maria 24 aprilie 2016 at 6:02 pm

  Buna ! Am inteles ca la Wizz sunt 6 luni pana la urmatorul interviu , asa au zis la ultimul interviu din 1 aprilie 2016 .S-a schimbat ceva intre timp ? Multumesc !

 • Comenteaza