Interviul Wizz Air de la Bucuresti – cum s-a desfasurat si care au fost probele

8 august 2019

 

Marti avut loc, la Bucuresti, o noua recrutare Open Day Wizz Air. Compania desfasoara noi interviuri de angajare in tara noastra si in lunile august si septembrie asa ca daca vrei sa participi in viitor, afla mai jos detaliile recrutarii, probele si ce te asteapta la interviu.

Cei 3 recrutori prezenti la interviul din capitala au deschis devreme ziua Open Day-ului, oferind formulare de inregistrare tuturor celor prezenti la recrutare: 57 de persoane.

Toti candidatii au intrat rand pe rand la prima proba a interviului, proba de prezentare personala. Fiecare a avut 30 secunde-1 minut la dispozitie, ca sa ii convinga pe reprezentantii companiei ca ceea ce au de oferit se potriveste cu valorile companiei Wizz Air. Totusi, mai putin de jumatate dintre ei au trecut mai departe.

A doua proba a fost cea de role-play, unde fiecare candidat a extras cate un biletel cu o situatie de la bordul avionului, care trebuia rezolvata. Proba de role-play a ridicat multe probleme candidatilor, pentru ca doar 10 persoane au ajuns la proba de grup. Proba de grup i-a impartit din nou pe candidati in grupuri mai mici si inca 3 persoane au fost eliminate, nereusind sa demonstreze calitatile cautate de companie: munca in echipa, empatie, rabdare si respect.

7 persoane au ajuns la prezentarea companiei Wizz Air si la interviul final, pe care l-au sustinut in aceeasi zi.

Felicitam toti participantii si le tinem pumnii finalistilor, care vor primi raspunsul in 2 saptamani! Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri Wizz Air, te asteptam sa te pregatesti alaturi de noi.

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: https://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

2 Comentarii

  • Reply Beatrice 11 august 2019 at 9:26 am

    Buna! A fost ceva nou sau diferit fata de situatiile de role play de pana acum care sa ii puna in dificultate pe participanti? Multumesc!

    • Reply Cristina Toader 12 august 2019 at 11:28 am

      NU

    Comenteaza