Interviul Wizz Air de la Bucuresti – probe si eliminari

11 iunie 2019

 

Ieri a avut loc, la Bucuresti, o noua recrutare Open Day, Wizz Air. Compania desfasoara noi interviuri de angajare in tara noastra si in lunile iunie si iulie. Denise si Laura au deschis devreme ziua interviului, oferind formulare de inregistrare tuturor celor prezenti la recrutare: doar 23 de persoane (3 baieti si 20 de fete).

Toti cei 23 de candidati au intrat rand pe rand la prima proba a interviului, proba de prezentare personala. Fiecare a avut 30 secunde-1 minut la dispozitie, ca sa le convinga pe cele 2 recrutoare ca ceea ce au de oferit se potriveste cu valorile companiei Wizz Air. Totusi, doar 5 dintre ei au trecut mai departe.

A doua proba a fost cea de role-play, unde fiecare candidat a extras cate un biletel cu o situatie de la bordul avionului, care trebuia rezolvata. Inca 2 persoane au fost eliminate astfel ca doar 3 candidate (una fara experienta anterioara in aviatie si 2 actuale insotitoare de bord) au ajuns la proba de grup. Proba de grup s-a desfasurat intr-un grup mic, si inca o fata – cu experienta – a parasit competitia. Astfel, doar 2 persoane au ajuns la prezentare companiei Wizz Air si la interviul final, pe care l-au sustinut in aceeasi zi.

Felicitam toti participantii si le tinem pumnii celor 2 finaliste! Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri Wizz Air, te asteptam sa te pregatesti alaturi de noi:

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-iulie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza