Interviuri Etihad la Bucuresti si in intreaga lume

26 noiembrie 2019

 

Etihad Airways organizează interviuri Assessment Day in 2020 in intreaga lume. In  Romania, la Bucuresti, au anuntat un interviu pe baza de invitatie, insa nu este stabilita perioada. Asa ca va invitam sa aplicati pe site-ul companiei, aici: https://careers.etihad.com/job/Abu-Dhabi-Cabin-Crew-Romania-Bucharest-Assessment-Center/532319922/?from=email&refid=1288777101&utm_source=J2WEmail&source=2&eid=10901-201935250335-8877937101&locale=en_GB

Interviurile Etihad sunt Assessment Day, astfel ca trebuie sa astepti invitatia la recrutarea pe care o alegi din lista. Cand faci aplicatia trebuie sa ai cu tine, pregatite, CV, 2 x fotografii si o scrisoare de intentie. Interviul se adreseaza atat femeilor cat si bărbaților care indeplinesc conditiile de mai jos:

Conditii stewardesa Etihad:

  • trebuie sa ai minim 21 de ani
  • sa atingi cu varful degetelor, pe varfuri, 210 cm
  • sa nu ai cazier
  • sa stii sa inoti
  • sa vorbesti fluent engleza
  • sa nu ai tatuaje in locuri vizibile
  • sa ai o personalitate placuta
  • minim diploma de bacalaureat

Lista interviuri Etihad 2020 in intreaga lume: Italia (Milano), Belgia (Brussels), Tunisia (Tunis), Portugalia (Lisabona), UK (Manchester, Londra), Franta (Paris), Irlanda (Dublin), Spania (Barcelona, Madrid), Liban (Beirut), Grecia (Atena), Germania (Frankfurt, Munich), Africa de Sud, Olanda (Amsterdam), Australia, Egipt. 

Datele exacte le gasiti aici: https://careers.etihad.com/content/Cabin-Crew-Assessment/

Daca vrei sa afli cum sa desfasoara interviul de recrutare Etihad si care sunt probele, poti sa citesti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-de-angajare-la-etihad-airways/, alaturi de povestea Andreei, fosta cursanta, actuala stewardesa Etihad.

Succes!

7-8 Decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza