Ioana, Robert si Oana – Ambasadorii Wizz Air in Romania

10 august 2017

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, este mândră să îşi prezinte noii ambasadori WIZZ care vor reprezenta oficial compania în următorii doi ani. Peste 290.000 de voturi au fost adunate pe durata a două săptămâni în care s-a votat online, perioadă în care fanii Wizz Air de pe Facebook au fost rugaţi să aleagă noua generaţie de ambasadori WIZZ. În competiţie au intrat 83 de candidaţi cărora li s-a oferit oportunitatea să explice publicului de ce doresc să aibă acest rol important de ambassador WIZZ şi să își demonstreze pasiunea pentru profesia de membru de echipaj de cabină. Au fost selectaţi 31 de ambasadori noi WIZZ, inclusiv Oana, Ioana și Robert care vor reprezenta compania în România în următorii doi ani.

Noii ambasadori WIZZ își vor reprezenta ţara şi compania la diferite evenimente de presă, sărbătorirea momentelor de referință, evenimente de recrutare şi vor acorda interviuri revistelor şi posturilor de radio şi televiziune din Europa. Ambasadorii WIZZ vor împărtăşi, de asemenea, experienţa lor în cadrul familiei WIZZ, vor povesti publicului despre zilele minunate petrecute în postura de membri ai echipajului de cabină WIZZ, vor prezenta destinaţiile lor favorite şi evidenţia cele mai bune servicii pe care WIZZ le poate oferi.


Noii ambasadori WIZZ şi-au demonstrat deja talentul în cadrul sesiunii foto iniţiale dedicate programului, care a avut loc la Budapesta. Filmările din culisele evenimentului sunt disponibile pe canalul oficial de YouTube al companiei Wizz Air: www.youtube.com

Felicitari, Ioana, Oana si Robert!

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza