Jazeera Airways. Conditii si beneficii oferite stewardeselor

25 octombrie 2018

 

Jazeera Airways, compania aeriana cu baza in Kuwait, vine in Romania in cautare de stewardese pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca, asa cum am scris aici. Daca indeplinesti conditiile eliminatorii si vrei sa stii mai multe despre pachetul si beneficiile oferite viitoarelor stewardese, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos va oferim o serie de informatii importante daca iei in calcul sa participi la interviu.

  • Training gratuit

Ca mai toate companiile aeriene din Orient, Jazeera Airways ofera gratuit trainingul de obtinere a licentei de zbor pentru viitoarele stewardese, training care dureaza aproximativ 4 saptamani.

  • Cazare gratuita doar in primele 3 luni

Pachetul de beneficii pentru stewardese include cazarea gratuita in primele 3 luni (sau alocatie oferita pentru primele 3 luni). Dupa aceasta perioada, fiecare insotitor de bord este responsabil sa isi gaseasca un loc de cazare. Daca totusi aleg sa locuiasca si plateasca o cazare in cadrul companiei, se ofera gratuit si transportul de/la aeroport.

  • Salariul

In primele 3 luni (primele 100 de zile sunt considerate perioada de proba), insotitorii de bord primesc un salariu net de 1038 de dolari. Dupa perioada de proba, stewardesele Jazeera castiga un salariu mediu de 1600-2200 dolari, plus indemnizatia de zbor.

  • Layovere si bilete gratuite

Zborurile Jazeera sunt zboruri scurte, dus-intors, in zona Orient, astfel ca nu exista layovere pentru insotitorii de bord. Exista totusi bilete gratuite pentru stewardese si familia apropiata, in reteaua Jazeera si bilete reduse de tip Stand-by, pentru alte companii aeriene, dupa primele 6 luni de zbor.

  • Program de lucru

De-obicei programul de lucru include 2 zile de munca cu 2 zile libere. Uneori se fac insa si exceptii, programul in aviatie fiind flexibil.

  • Contract

Contractul se semneaza pe o perioada de 2 ani de zile, cu perioada de proba initiala de 100 de zile.

  • Concediu si asigurare medicala

Stewardesele beneficieaza de asigurare si servicii medicale internationale si concediu de odihna de 42 de zile/an.

Succes!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza