Jetav Flight Training – Curs de pregatire initiala a membrilor echipajului de cabina

23 mai 2017

 

Vrei sa ajungi stewardesa si sa zbori pentru o companie din Romania sau Europa? Nu stii catre ce cariera sa te indrepti si deja te apropii de terminarea liceului? Ei bine, poate ca meseria de stewardesa ar merita o sansa!

Daca iti place sa calatoresti, sa cunosti oameni noi, sa ai un program flexibil si sa nu fii blocat la birou, de luni pana vineri, vino si inscrie-te la Scoala de Aviatie!

Ce e de facut?

Recomandarea mea este ca, daca va doriti o cariera de stewardesa in tara noastra, sa urmati cursurile unei scoli de aviatie din Romania, pentru ca veti avea o sansa mare de angajare la companiile romanesti, unde poti face cariera ca stewardesa.

Jetav Flight Training a adus, pentru cursanti, 2 lectori cu vechime in aviatia romaneasca, pentru ca vrea sa se asigure ca toti cursantii primesc cea mai buna pregatire: Mihaela Nastase si Valentin Roth se ocupa de trainingul cursantilor!

Ce promite JETAV Flight Training?

„Ne propunem să facem parte din călătoria ta spre o cariera de insotitor de bord. Fiind una dintre cele mai ambitioase si moderne Academii de formare insotitori de bord, te putem ajuta sa-ti transformi visul in realitate!

Pregăteste-te pentru o carieră interesantă și multe calatorii prin toata lumea.

Lucrezi, esti student/a , abia ai terminat liceul cu/fara diploma de BAC sau pur si simplu vrei sa incepi aventura vietii tale, inscrie-te acum la CURSUL DE FORMARE MEMBRI AI ECHIPAJULUI DE CABINA AL SCOLII NOASTRE. Cursul dureaza 4-5 saptamani si are un cost de 1500 EUR. Inscrierile se fac pana pe 15 iunie! ”

Jetav ofera Cursuri de pregatire initiala a membrilor echipajului de cabina dar si cursuri de pregatire initiala/reinoire pentru instructor ai membrilor echipajului de cabina sau cursuri de calificare (pentru B737). De asemenea, daca ai zburat ca stewardesa in Orient si ai licenta de zbor valabila acolo, poti face conversia catre licenta de zbor EASA – valabila in Romania si Europa, tot cu JETAV.

Asadar, dragilor, investitia in dorintele si visurile voastre este esentiala in acest domeniu si abia astept sa va cunosc, curand, si la cursurile JETAV, unde sunt de asemenea lector!

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza