Jetav Flight Training – Curs de pregatire initiala a membrilor echipajului de cabina

18 aprilie 2017

 

Meseria de insotitor de bord – un vis pentru multi tineri fascinati de zbor, de aviatie, de viata printre nori. Calatorii, oameni noi, culturi diferite si experiente cat pentru o viata. Dar, ce trebuie sa faci ca sa ajungi stewardesa? Ce pasi trebuie sa urmezi ca sa iti implinesti visul de a zbura? Ei bine, daca iti doresti un job de stewardesa in Orient, lucrurile sunt destul de simple: mergi la interviu, iar compania – dupa o selectie riguroasa, iti plateste/asigura trainingul de obtinere a licentei de zbor!

Pentru Romania insa, lucrurile stau ceva mai complicat. De ce? Fiindca la noi in tara, in afara de Wizz Air – care asigura gratuit trainingul de obtinere a licentei, celelalte companii – TAROM, Blue Air, Air Bucharest – angajeaza doar pe baza Scolii de Aviatie si a atestatului european.

Ce e de facut?

Recomandarea mea este ca, daca va doriti o cariera de stewardesa in tara noastra, sa urmati cursurile unei scoli de aviatie din Romania, pentru ca veti avea o sansa mare de angajare la companiile romanesti, unde poti face cariera ca stewardesa.

De aceea, am ales sa impart din experienta mea de zbor (obtinuta la Emirates si Wizz Air) cursantilor JETAV Flight Training. Astfel, incepand de saptamana viitoare, ma veti gasi, pe langa site-ul Cum Ajungi Stewardesa si cursurile de pregatire pentru interviu organizate de noi, si in calitate de lector la Cursurile Scolii de Aviatie JETAV Flight Training.

Ce promite JETAV Flight Training?

„Ne propunem să facem parte din călătoria ta spre o cariera de insotitor de bord. Fiind una dintre cele mai ambitioase si moderne Academii de formare insotitori de bord, te putem ajuta sa-ti transformi visul in realitate!

Pregăteste-te pentru o carieră interesantă și multe calatorii prin toata lumea.

Lucrezi, esti student/a , abia ai terminat liceul cu/fara diploma de BAC sau pur si simplu vrei sa incepi aventura vietii tale, inscrie-te acum la CURSUL DE FORMARE MEMBRI AI ECHIPAJULUI DE CABINA AL SCOLII NOASTRE. Cursul dureaza 4-5 saptamani si are un cost de 1500 EUR. ”

Jetav ofera Cursuri de pregatire initiala a membrilor echipajului de cabina dar si cursuri de pregatire initiala/reinoire pentru instructor ai membrilor echipajului de cabina sau cursuri de calificare (pentru B737). De asemenea, daca ai zburat ca stewardesa in Orient si ai licenta de zbor valabila acolo, poti face conversia catre licenta de zbor EASA – valabila in Romania si Europa, tot cu JETAV.

Asadar, dragilor, investitia in dorintele si visurile voastre este esentiala in acest domeniu si abia astept sa va cunosc, curand, si la cursurile JETAV!

Zboruri line!

7 Comentarii

 • Reply Cosmin 18 aprilie 2017 at 1:33 pm

  Inaltime necesara pt angajare la operatori romani?

  • Reply Cristina Toader 18 aprilie 2017 at 1:52 pm

   Depinde de companie. Regula se refera la atingerea, cu mana, pe varfuri, a 212cm.

   • Reply Cosmin 19 aprilie 2017 at 11:48 am

    Deci daca ating 212cm am sanse sa fiu acceptat?..

 • Reply Bianca 18 aprilie 2017 at 11:14 pm

  In urma cursului, se obtine o diploma / un certificat valabil pentru toate companiile de zbor?

  • Reply Cristina Toader 19 aprilie 2017 at 9:04 am

   Exact

 • Reply Diana 20 aprilie 2017 at 1:51 am

  Cand incepe urmatorul curs?

 • Reply mama 20 aprilie 2017 at 2:49 pm

  dragi mei la BLUE AIR inaltimea minima e1.70 ,AIR BUCHAREST au2 aeronave iar interviuri au facut la inceputul acestui an asa ca probabil mai fac angajari la anul iar TAROMUL NU face angajari .Cititi cu atentie ce scrie mai sus ca acest atestat e valabil doar pt.companiile romanesti.Fiecare companie organizeaza propriile cursuri,straini. Asa ca ginditiva ce sanse aveti la angajare…….

 • Comenteaza