La ce companii aeriene pot sa lucrez ca stewardesa si sa locuiesc in Romania?

12 august 2019

 

Daca iti doresti o cariera de stewardesa insa vrei sa ramai in acelasi timp alaturi de prieteni si familie, atunci un job de insotitor de bord in Romania este ceea ce ti se potriveste. Insa, Romania nu e neaparat cea mai dezvoltata tara la nivel de companii aeriene, asa ca multe persoane nu stiu catre ce companie ar trebui sa se orienteze, daca isi doresc sa ramana acasa si sa faca ceea ce iubesc.

Mai jos va mentionam care sunt optiunile de companii unde puteti sa va angajati sa lucrati ca stewardesa si sa locuiti in tara in acelasi timp.

  • Companii aeriene unde nu se cere scoala de aviatie si licenta de zbor e asigurata dupa angajare, de compania aeriana:

Wizz Air – baze in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca;

Ryanair – baza in Bucuresti

  • Companii aeriene unde trebuie sa ai obtinuta licenta de zbor, inainte de angajare (care necesita deci, scoala de aviatie):

TAROM – baza in Bucuresti

Blue Air – baza in Bucuresti, Bacau, Iasi;

Air Bucharest – baza in Bucuresti

Carpatair – baza in Timisoara si Bucuresti;

In afara de companiile de mai sus, mai exista si varianta companii aeriene private, unde te poti angaja insa dupa ce acumulezi putina experienta de zbor la o companie mare, comerciala.

Succes!

12-13 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza