La multi ani, 2017! La multi ani, Cum Ajungi Stewardesa!

1 ianuarie 2017

 

Prima zi a anului este un moment de bilanț și reflecție. In aceasta perioada numărăm realizările, oamenii fericiti din jurul nostru, succesele dar și eșecurile. Ne-am bucurat la fiecare reușită, am plâns în fața nedreptăților, am luptat pentru a trece peste obstacole și pentru a schimba mentalități greșite. Am ras alaturi de cursantii nostri care zboara acum la marile companii aeriene si am fost alaturi de toti ceilalti, care isi doresc un job in aviatie. In final, cand am tras linie, ne-a dat cu plus. Sperăm că și vouă.

Peste câteva zile o luăm de la capăt. Cu entuziasm, baterii încărcate, energie nouă, mai puternici, mai experimentați și mai înțelepți. Anul 2016 a fost un an bun pentru Cum Ajungi Stewardesa. Am facut fericiti peste 100 de cursanti care au ajuns la Emirates, Etihad, Qatar, Wizz Air, Primera, SmartLynx, Ryanair, British Airways, EasyJet si alte mari companii din intreaga lume. E o piata in crestere si ceea ce a pornit in 2014 ca un blog pentru stewardese, a ajuns acum principala sursa de informare pentru mai bine de 500.000 de oameni.

Suntem mandrii de cei aproape 50.000 de prieteni pe Facebook si le multumim ca ne sunt alaturi, zi de zi. Suntem mandrii de toate aparitiile noastre in media, in presa scrisa, televiziune si radio. Oriunde mergem, depasim recorduri si deschidem noi perspective. Avem peste 700 de articole pe blog dintre care 200 scrise doar in 2016!

2017

Nu stim cum va fi 2017… Dar cu siguranta va fi un an plin de emotii si adrenalina, un an plin de proiecte noi si de calatorii. Implicarea noastra in acest proiect se va dubla in 2017 si vom deschide noi orizonturi pentru toti cei care viseaza la zbor.

Vă dorim ca 2017 sa va aduca multe zboruri, mii de mile parcurse si sute de prieteni noi. Va dorim ca in 2017 sa va impliniti visele si sa alegeti cu sufletul, in fiecare zi! Nu uitati ca reteta succesului in jobul de stewardesa este: informare, ambitie, perseverenta si mult zambet! Daca mai pui si putin noroc…2017 o sa fie anul cu cele mai multe reusite! Voi credeti in ceea ce noi facem…iar noi credem in reusita voastra!

Sa aveti zile cu pace și bucurie și…zboruri line!

Cu drag,

Echipa Cum Ajungi Stewardesa

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza