LaudaMotion angajeaza insotitori de bord

21 august 2019

 

Lauda – companie aeriana austriaca – angajeaza insotitori de bord cu/fara experienta de zbor sau licenta valabila, pentru bazele sale din Viena, Stutgart, Dusseldorf si Palma. Nu se cere experienta de zbor sau licenta de zbor valabila. Compania asigura gratuit trainingul de obtinere a licentei de zbor, timp de 6 saptamani, dupa angajare.

Poti aplica aici: https://www.laudamotion.com/la/en/useful-info/about-ryanair/jobs.

Iata conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti daca vrei sa aplici la un job de stewardesa Lauda:

 • Varsta de minim 18 ani
 • Rezidenta in UE (pasaport european)
 • Drept de lucru si libera circulatie in UE
 • Diploma terminare liceu
 • Limba engleza la nivel conversational
 • Alte limbi straine sunt considerate un avantaj
 • Permis de sofer
 • Munca in echipa, flexibilitate si orientare spre client

Oferta: training gratuit (6 saptamani), oferit de companie;

bilete cu reducere in intreaga retea Lauda

nu se asigura cazare/transport;

Interviul are 2 etape: Online si Face2Face. Dupa aplicatia online (pe care o poti face aici: https://www.laudamotion.com/la/en/useful-info/about-ryanair/jobs), vei fi invitat la Assessment Day, unde vei trece printr-o proba de grup si interviul final cu recrutorii.

Succes!

Lauda este o companie aeriana austriaca, cu sediul central la Viena dar cu baze in Dusseldorf, Stuttgart, Viena, Palma si Munchen. Zboara catre 38 de destinatii, cu 21 de avioane de tip Airbus A320. Din 2018 a fost cumparata in proportie de 100% de Ryanair.

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: https://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

2 Comentarii

 • Reply Anisoara 29 august 2019 at 1:51 pm

  Buna ziua.Nu pot aplica pentru aceasta companie nu contine nimic link -ul …Ma puteti ajuta va rog…

  • Reply Cristina Toader 29 august 2019 at 5:29 pm

   Sa stii ca la noi functioneaza foarte bine linkul.

  Comenteaza