Lufthansa – singura companie aeriană din Europa de 5 stele

5 decembrie 2017

 

Luftansa este a zecea și singura companie aeriană din Europa care a primit certificarea de 5 stele Skytrax. Ratingul de 5 stele recunoaște cea mai bună performanță generală evidențiată prin calitatea și excelența în ceea ce privește flota, produsele și serviciile oferite clienților săi.

Carsten Spohr, președintele Consiliului de Administrație Lufthansa declara ca: „Acest premiu este o recunoaștere bine meritată a eforturilor noastre majore de a face Lufthansa una dintre companiile aeriene premium din lume. Presedintele CA Lufthansa a mai adaugat si ca: „toată lumea din cadrul companiei poate sa fie mândră de această certificare, în special de colegii noștri din cabine și cockpituri dar și cei de la sol care îndeplinesc promisiunea noastră de a oferi servicii premium și de a interacționa profesional în fiecare zi cu pasagerii noștri. Sunt convins că cel mai important factor în obținerea celei de-a cincea stea a fost că avem cei mai buni angajați.”

 

Doar alte 9 companii aeriene mai detin aceasta certificare iar compania germana se alatura acum lor, devenind a zecea. Celelalte companii aeriene certificate cu 5 stele Skytrax, sunt: ANA All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, Etihad Airways, EVA Air, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways si Singapore Airlines.

Felicitari!

 

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply alina 6 decembrie 2017 at 11:48 pm

    cam batrine stewardesele puteau si ei sa puna pt.aceasta poza fete mai frumoase….sau poate nu au si ar fi mai bine sa vina si sa ia de la noi,.,,,dar cine stie poate noi nu suntrm de nasul lor.

  • Reply Adina 24 aprilie 2018 at 9:33 am

    Buna Alina, nu sunt deloc invarsta, ba chiar e demn de apreciat cum cei de la Lufthansa isi pastreaza personalul si chiar ai ocazia sa iesi la pensie de la ei. Am zburat cu ei si serviciile sunt impecabile.

  • Comenteaza