Nicole Kidman, noua imagine Etihad Airways

17 martie 2015

 

In urma cu cateva zile, Etihad Airways facea unul dintre cele mai asteptate anunturi: compania a ales noul Ambasador, in persoana superbei actrite australiene, Nicole Kidman.

Dupa mine, nici ca se putea face o alegere mai buna. Si nu ma refer aici la calitatile pe care Nicole Kidman le poseda ca actrita, ci pentru ca se potriveste perfect cu imaginea companiei Etihad – eleganta, inteligenta si originala.

Actrita calatoreste des intre Los Angeles si Australia, calatoreste cu avionul pentru filmari si practic, viata ei se desfasoara intre calatorii.

In plus, aceasta recunoaste ca inca mai are emotii de fiecare data cand decoleaza cu avionul si simte fluturasi in stomac.

In interviurile acordate dupa marele anunt al companiei din Abu Dhabi, actrita spune ca: „I spend so much time flying just because of my job, and also because I am a traveler and I am curious about the world.” Pozele pe care aceasta le-a realizat pentru Etihad evidentiaza opulenta specifica unei companii arabe de zbor si recunosc, nu imi pot lua ochii de la ele.

nk

Etihad este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere pe piata internationala si a dezvoltat, in ultima perioada, serviciile de lux la bordul avioanelor sale. Desi toate companiile mari din Orient sunt implicate in marile competitii sportive sau sponsorizeaza diferite filme de la Hollywood, Nicole Kidman a venit ca o alegere fireasca in expansiunea companiei si a fost un motiv in plus pentru promovare si publicitate.

Sursa foto: Etihad Airways

nk1

nk3

 

 

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply Qatar, Etihad, Emirates: Premii si distinctii | Cum ajungi stewardesa 7 august 2015 at 11:24 am

    […] De retinut si mentionat in cadrul unui interviu ar fi si ca Nicole Kidman, faimoasa actrita australiana, este incepand din acest an, noua imagine a companiei Etihad. […]

  • Reply Jennifer Aniston, noua imagine Emirates Airlines | Cum ajungi stewardesa 15 august 2015 at 9:50 am

    […] ce Etihad a ales-o pe Nicole Kidman sa le reprezinte imaginea in lume, a venit randul companiei Emirates sa isi aleaga o actrita […]

  • Comenteaza