Norwegian angajeaza insotitori de bord

23 august 2018

 

Compania aeriana Norwegian Air angajeaza insotitori de bord cu sau fara experienta anterioara in aviatie, pentru baza din Londra Gatwick. Procesul de recrutare include o serie de interviuri online, eliminatorii, iar la Assessment Day va trebui sa treci d eproba de inot, exercitiul de grup, interviul final si verificarile joburilor anterioare. Aplica aici!

Norwegian a obtinut de nenumarate ori premiul pentru cea mai buna companie low-cost din lume, cei care vor fi acum angajati avand sansa sa zboare pe avioane de tipul Boeing 787, pe curse transatlantice, long-haul.

Procesul de recrutare:

Aplicatiile vor fi facute prin WebRecruiter. CV-ul va fi urcat in portal, apoi veti astepta un email de confirmare. Pentru aplicatie aveti nevoie de Cv, foto, copie dupa pasaport. Candidatii sunt sfatuiti sa verifice si folderul Spam al emailului, pentru confirmare. Toti candidatii vor fi contactati prin email si invitati la Assessment-ul Online care include 3 teste. 

Calificari obligatorii:

– dreptul de a munci in UK (UE);

– minim 160 cm inaltime, dovediti prin pasaport sau alt document oficial

– fara restrictii de calatorie in UK

– diploma de bacalaureat

– minim 20 de ani

– grooming excelent

– sa te incadrezi in cerintele impuse de EASA (European Aviation Safety Agency)

– bun comunicator

– apt medical

Calificari personale

– empatic, cu o atitudine pozitiva si dorinta de a lucra intr-un mediu multiculturalnment

– disponibilitate de relocare

– experienta anterioara in hospitality, customer service sau ca si Cabin Crew reprezinta un avantaj insa nu este obligatorie

– engleza avansat

– sa poti atinge compartimentele din cabina avionului

– sa stai confortabil pe jumpseat, fara a avea nevoie de centura cu extensie

Oferta include un salariu de baza de 1000 euro la care se adauga orele de zbor si comisioanele din vanzari. Salariul mediu pentru un insotitor de bord Norwegian trece de 2000 euro/luna. Daca obtineti acest job veti avea ocazia sa zburati pe aeronavele B787, rute transatlantice, long-haul.

Aplica aici!

Norwegian Air Shuttle ASA, denumita de fapt “Norwegian”, este o companie low cost cu sediul in Oslo. Norwegian este a 7-a companie low-cost ca marime, din lume si a transportat peste 25 de milioane de pasageri doar anul trecut. Compania are zboruri in Europa, Africa de Nord si Orient dar si zboruri long-haul catre SUA si Asia. In total, 440 de rute in 135 de destinatii.

In ultimii 4 ani a luat premiul Skytrax pentru cea mai buna companie low-cost din lume, fiind de asemenea si una dintre cele mai sigure companii, intrucat avioanele au o vechime de doar 4 ani.

Succes!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 15-16 Septembrie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

3 Comentarii

 • Reply Carmen 24 august 2018 at 6:22 am

  Buna. Cum e cu tatuajele la ei? Vad ca nu ai mentionat nimic.

  • Reply Cristina Toader 24 august 2018 at 10:30 am

   Nicio companie aeriana nu accepta tatuaje la vedere

 • Reply alin 26 august 2018 at 4:45 pm

  Buna, la vedere ce inseamna ? daca tot bratul e tatuat si dar nu se vede pe sub camasa/sacou se accepta ?

 • Comenteaza