Oman Air a lansat noile uniforme de stewardesa

20 iunie 2019

 

Oman Air a lansat acum doar cateva zile, noile uniforme pentru insotitorii de bord. Conform companiei aeriene, noile uniforme sunt moderne, elegante și stilate.

Lansarea a avut loc la Aeroportul Internațional Muscat cu echipajul de cabina pentru zborul spre Londra Heathrow. Noua uniformă va fi introdusă în rețea in mai multe faze, insa deja noua tinuta este purtata pe toate cursele companiei spre/dinspre Londra.

Abdulaziz Al Raisi, directorul executiv al Oman Air, a declarat: „Inspirat de bogatele elemente ale Omanului, noua noastră uniformă este o mărturie că stilul poate fi derivat din peisajele și împrejurimile noastre. A fost o experiență plină de satisfacții acest proiect și suntem foarte mândri și entuziasmați să prezentăm acum uniformele noi pe zborurile noastre Oman Air.”

In doar cateva luni, uniforma noua Oman Air va fi purtata de toti insotitorii de bord, pe toate cursele. In timp ce compania aeriana si-a pastrat culoarea turcoaz in uniforma, inspirata de Marea Oman, uniformele brandului reprezinta o evolutie in stil si un aspect mai sofisticat, dezvoltat de echipa de dezvoltare Oman Air.

„Noul stil ridică marca Oman Air la noi înălțimi. În același timp, designul uniformei și al accesoriilor este inspirat de culorile, cultura, istoria și patrimoniul bogat al sultanatului Omanului. Pentru echipajul de cabină, acest ton turcoaz evocă încrederea în sine și pentru oaspeți simbolizează căldura și prietenia „, au declarat oficiali de la Oman Air.

Confortabil și elegant

Stewardesele Oman Air vor purta o rochie dintr-o singură bucată, cu o lungime sub genunchi. Tăieturile și nuanțele au fost dezvoltate pentru a se asigura că acestea sunt confortabile și elegante pentru diferite naționalități și profiluri. Aceasta rochie va fi însoțita de o jachetă principală sofisticată și unică, de aceeași culoare, incluzând un hatlet și un voal nou. Oaspeții vor putea să distingă sefii de cabină la bord printr-o uniforma intr-o nuanță mai închisă, în contrast cu o palarie aurie cu voal. Barbatii insotitor de bord vor prezenta o uniforma cu o croială modernă în tunică întunecată, cu o cravată turcoaz. Sefii de cabina vor fi de asemenea ușor de distins, purtand o vesta gri și cravată aurie.

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-iulie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza