One-to-One. Curs individual Cum Ajungi Stewardesa de pregatire pentru interviul Qatar Airways

3 septembrie 2017
qatar crew

 

Cum Ajungi Stewardesa organizeaza sesiuni private de pregatire cu cei care isi doresc o cariera in aviatie si isi doresc sa reuseasca sa ajunga insotitori de bord Qatar.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca un trainer Cum Ajungi Stewardesa se va intalni, timp de 2 ore, cu cel interesat si va oferi raspunsuri tuturor intrebarilor pe care le are. De asemenea, in decursul celor 2 ore, se va face si cursul de pregatire pentru interviul de angajare, verificare/realizare CV, verificare fotografii, oferire feedback personal. Candidatul va avea ocazia sa exerseze toate probele interviului Qatar Airways.

Cat costa?

O sesiune privata, care include pregatirea pentru interviu, CV si feedback personal costa 400 de lei.

Unde se tine sesiunea privata/individuala?

Sesiunea privata, care dureaza 2 ore are loc la Bucuresti, la o data si ora stabilite de comun acord cu candidatul. De asemenea, pentru cei din strainatate sau care nu se pot deplasa la Bucuresti, trainingul se poate tine si online.

De ce sa alegi sesiunea privata, one-to-one?

Daca ai intrebari si nu stii sa incepi, daca ai mai participat la interviuri si nu ai reusit sa obtii jobul, cursul nostru privat/individual este cea mai buna optiune. De asemenea, ai ocazia sa fii evaluat individual, sa repeti toate probele interviului, sa pui intrebarile la care nu ai raspuns. Trainerii nostri sunt fosti insotitori de bord la Emirates, Wizz Air, TAROM, Qatar, Etihad si o astfel de pregatire iti creste sansele de reusita cu 90%, la interviu.

Povestile cursantilor nostri care zboara acum la Qatar, Emirates, Wizz Air si Etihad sunt disponibile pe www.cumajungistewardesa.ro

Cum te inscrii?

Printr-un email la office@cumajungistewardesa.ro sau ne poti scrie un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/cumajungistewardesa.ro/ sau direct Cristinei Toader-fosta stewardesa si trainer Cum Ajungi Stewardesa!

Te asteptam!

9 Comentarii

 • Reply Chiru janeta 3 septembrie 2017 at 10:43 am

  Oferiți si cursuri de engleza?

  • Reply Cristina Toader 3 septembrie 2017 at 10:44 am

   Da, oferim si cursuri de engleza 🙂

 • Reply Ana Farcasanu 4 septembrie 2017 at 2:15 am

  Nu stiti cumva de ce Turkish Airlines nu recruteaza persoane din Romania? Pentru ca mie mi se pare o companie foarte faina, si din cate am citit e si compania cu cele mai multe destinatii, si as vrea sa stiu daca vor recruta vreodata din Romania :)))

  • Reply Cristina Toader 4 septembrie 2017 at 10:51 am

   Buna ziua, Turkish are de unde alege suficient de multe persoane din Turcia! In plus, au nevoie de oameni care sa vorbeasca si turca iar in Romania nu se gasesc prea multe domnisoare…

   • Reply Ana Farcasanu 4 septembrie 2017 at 8:36 pm

    Multumesc mult pentru raspuns! :))

 • Reply Nitescu Florentina 5 septembrie 2017 at 12:19 pm

  Care este varsta maxima admisa?? Multumesc frumos

  • Reply Cristina Toader 5 septembrie 2017 at 12:37 pm

   Neoficial, sub 40 de ani.

 • Reply Sorin 4 octombrie 2017 at 12:17 am

  Salut! As vrea sa particip la cursul vostru. Care dintre cele doua credeti ca sunt mai eficiente pentru pregatirea de la A la Z pentru un interviu? Cursul individual one-to-one sau Cursul de grup? Multumesc! 🙂

  • Reply Cristina Toader 4 octombrie 2017 at 12:15 pm

   Buna, Sorin! Eu iti recomand cursul de grup, pentru ca ai acolo si pozele incluse si poti simula mai bine probele de grup. Totusi, avem rezultate foarte bune si la cursul individual 🙂 Iti trimit pe email detaliile.

  Comenteaza