Pot călători in zilele libere dacă locuiesc in Orient?

28 august 2019

 

Cand te angajezi ca stewardesa, calatoriile sunt principalul avantaj pe care il vezi in aceasta meserie. Si e normal sa fie asa. Ai sansa sa vezi toata lumea in uniforma de stewardesa. Dar, cand nu zbori ca insotitor de bord, si ai cateva zile libere, ce poti face cu timpul tau?

Ei bine, in afara de perioada de inceput, in care in functie de fiecare companie, exista o limita de 6 luni in care nu ai voie sa parasesti tara in scopuri personale, in rest, esti liber sa calatoresti in toata lumea in zilele tale libere. Ba mai mult, compania iti ofera o serie de beneficii, incepand de la discounturi majore la hoteluri si bilete de avion cu reducere de 90% pentru tine si familie. Totul in limita disponibilitatii, bineinteles.

Chiar daca la companiile mai stricte din Orient (cum sunt cele din Saudia sau Qatar) exista bilete de voie pentru a parasi tara, permisiunea este acordata sa pleci in vacanta in timpul tau liber. La Emirates si Etihad e si mai usor de-atat, nu te intreaba nimeni cand vii/cand pleci, atata timp cat esti la zbor la timp.

Asa ca, fie ca alegi cateva zile in Australia, in Rio sau in Cape Town, fie ca alegi sa iti petreci timpul liber in Romania, acasa, alaturi de prieteni si familie, timpul tau liber e al tau si poti face ce doresti cu el.

Zboruri line!

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza