Poti urma facultatea si sa fii stewardesa in acelasi timp?

14 februarie 2020

Daca alegi sa fii stewardesa in Romania, da, jobul de insotitor de bord in tara noastra este flexibil si majoritatea angajatilor urmeaza si facultatea in acelasi timp. Poti sa faci schimb de zboruri, atunci cand ai seminarii sau examene importante si sa iti iei concediu in timpul sesiunii. Angajatorul Wizz Air, de exemplu, este foarte intelegator in ceea ce priveste definitivarea studiilor angajatilor sai. La fel si programul de la TAROM/Ryanair, iti permite sa iti continui studiile.

Daca alegi insa sa pleci la o companie din Orient, lucrurile se complica, pentru ca vei fi plecata din tara, te vei muta intr-un alt oras si va fi dificil sa iti iei concediu si sa revii in Romania atunci cand ai examene. In plus, companiile din Orient oricum angajeaza de la 21 de ani, deci cel mai probabil cand incepi un job la ei, deja ai studiile aproape finalizate.

Zboruri line!

17-18 septembrie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

5 Comentarii

 • Reply Varan Madalina 26 iulie 2020 at 1:53 pm

  Buna! Cate ore pe zi lucreaza o stewardesa la Wizz Air? Ma intereseaza daca pot merge sau nu la cursuri in decursul unei saptamani. De exemplu, imi pot alege singura orele de zbor la care sunt disponibila?

  • Reply Cristina Toader 29 iulie 2020 at 12:26 pm

   Intre 7 si 12 ore, dar nu zilnic. Programul este flexibil si multe stewardese isi continua si studiile in acelasi timp.

 • Reply Cernit Rozerina 4 iunie 2022 at 2:31 pm

  Blue Air permite continuarea studiilor?

  • Reply Cristina Toader 8 iunie 2022 at 11:28 am

   Sigur ca da

 • Reply Cernit Rozerina 29 iunie 2022 at 7:03 pm

  Pot face o facultate in regim de frecventa zi in timp ce sunt stewardesa sau trebuie sa fac la frecventa redusa sau la distanta?

 • Comenteaza