Premiile Skytrax 2019. Qatar Airways, cea mai buna companie din lume

19 iunie 2019

 

In aviatie, Premiile Skytrax sunt cele mai asteptate distinctii ale anului, un fel de Premiile Oscar din aviatie. In 2013 si 2016, Emirates a fost desemnata cea mai buna companie aeriana din lume, anul trecut Singapore Airways a luat ravnita distinctie (pasagerii pot vota (in perioada septembrie-mai), asa ca e un premiu important pentru toate companiile-numai anul acesta au votat aproape 22 de milioane de pasageri, de 100 de nationalitati) iar anul acesta, mult ravnita distinctie a ajuns la Qatar Airways.

Qatar Airways a luat premiul 1 la World Airline Award 2019 de la Paris Air Show si a fost desemnata cea mai buna companie din lume, pentru a cincea oara! Iata, mai jos, cum arata TOP 10 al celor mai apreciate companii aeriene:

1. Qatar Airways

2. Singapore Airlines

3. ANA All Nippon Airways

4. Cathay Pacific Airways

5. Emirates

6. Eva Air

7. Hainan Airlines

8. Qantas

9. Lufthansa

10. Thai Airways

.

.

.

29. Etihad Airways

Qatar Airways a mai castigat inca 9 premii, printre care si cel mai bun Business Class. 

World’s Best Cabin Staff – premiul pentru cei mai buni insotitori de bord a fost castigat de cei de la Singapore Airways. Cel mai bun sistem de entertainment la bord a fost desemnat si anul acesta, tot cel oferit de Emirates, iar cel mai bun First Class din Orient – Etihad Airways.

In Europa, premiul pentru cea mai buna companie aeriana a fost acordat companiei Lufthansa iar Wizz Air a obtinut distinctia de cea mai buna companie low-cost din Europa de Est.

Detalii si topul complet, gasiti aici: http://www.worldairlineawards.com/

Felicitari!

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-iulie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza