Premiile Skytrax. Emirates Airlines, cea mai buna companie din lume

12 iulie 2016

 

Pe vremea cand lucram la Emirates, premiile Skytrax erau cele mai asteptate distinctii ale anului. In perioada in care urma sa aflam care este cea mai buna companie din lume, toti o luau razna: emotii, intrebari, nerabdare. In 2013, Emirates a fost desemnata cea mai buna companie aeriana din lume (pasagerii pot vota, asa ca e un premiu ravnit de toate companiile-numai anul acesta au votat 16 milioane de pasageri). Dupa 3 ani, compania din UAE revine pe locul 1 si obtine mult ravnitul premiu, pentru a 4-a oara (2001, 2002, 2013, 2016)!

Emirates Airlines a luat premiul 1 la World Airline Award 2016 si a fost desemnata cea mai buna companie din lume! Iata, mai jos, cum arata TOP 10 al celor mai apreciate companii:

 1. Emirates
 2. Qatar Airways
 3. Singapore Airlines
 4. Cathay Pacific
 5. ANA All Nippon Airways
 6. Etihad Airways
 7. Turkish Airlines
 8. EVA Air
 9. Qantas Airways
 10. Lufthansa

Compania Emirates a mai obtinut si premiul pentru cel mai bun sistem de entertainment la bord, ICE si Cea mai buna companie aeriana din Orient. Toate premiile obtinute de companii, pot fi gasite aici: http://www.airlinequality.com/news/2016-world-airline-awards-announced/

Felicitari!

1 Comment

 • Reply Adriana 21 iulie 2016 at 2:15 pm

  Wow!!Inca un motiv ca sa optez pentru Emirates!!Chiar daca am abia 17 ani ma pregatesc intens urmand cursurile unui colegiu din Anglia.
  Am totusi cateva intrebari.Am citit intr-un articol despre semne si tatuaje ca o stewardesa a scapat basma curata chiar daca avea un tatuaj pe calcai.Intrebarea este:Daca eu am un semn din nastere undeva deasupre gleznei,pe lateral pot sa imi fac o operatie(ma gandesc ca e destul timp ca sa se estompeze cicatricea)sau sa folosesc o crema de depigmentare sau nu fac niciuna din cele mentionate mai sus si imi acopar semnul cu fond de ten?
  A doua intrebare:Trebuie neaparat sa fac facultate?Adica eu ma gandeam in felul urmator:de regula se fac 5 ani de facultate iar dupa 5 ani iesi cu o diploma intr-un domeniu.In Anglia spre exemplu sunt niste cursuri de calificare in orice domeniu vrei(NVQ)si ma gandeam ca pot face mai multe calificari de tip NVQ in 5 ani in diferite domenii dar care sa aibe legatura cat de cat cu aviatia(cam ce se intampla la training).
  multumesc anticipat! :*

 • Comenteaza