Primera Air a intrat in faliment

1 octombrie 2018

 

Astazi am primit o veste neasteptata pe care o sa v-o redau si voua, mai jos, rezumand practic emailul pe care toti angajatii Primera Air l-au primit astazi, 1 octombrie.

Primera Air Nordic si Primera Air Scandinavia intra in faliment incepand de maine, 2 octombrie. Compania aeriana, care se bucura de multa popularitate in randul pasagerilor si asigura gratuit pentru insotitorii de bord trainingul de obtinere a licentei de zbor si cazarea, nu a mai putut face fata cheltuielilor, problemelor financiare si intarzierilor produse de livrarea tarzie a avioanelor Airbus comandate, astfel incat a declarat falimentul.

Insotitorii de bord care lucreaza pentru aceasta companie aeriana vor fi anuntati cand si cum vor ajunge acasa si care sunt urmatorii pasi de urmat. Momentan au primit deja un email oficial de la Directorul Operational, in care acesta ii anunta vestile.

Din pacate este o veste trista si pentru noi, avand zeci de cursanti care zboara in acest moment pentru compania Primera Air, care parea ca se dezvolta rapid si era in plina ascensiune.

Asteptam cu interes vesti noi, oficiale, de la companie, pe care cel mai probabil le vom primi maine.

Nu sunt comentarii

Comenteaza