Primera Air. Salarii, beneficii si contract

22 octombrie 2017

 

Dupa cum scriam vineri, compania scandinava Primera Air vine la Bucuresti in cautare de insotitori de bord (femei si barbati) pe 17 si 18 Iulie 2018. Interviurile vor avea loc la Hotel Angelo si oricine se poate prezenta. Verifica daca indeplinesti conditiile cerute de companie, aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/17-18-iulie-interviuri-primera-air-la-bucuresti/

Mai jos, raspundem intrebarilor principale pe care le are un potential candidat la interviu, vorbim despre salariu, contract si conditii de munca pentru cei care aleg aceasta companie.

 • Ce destinatii are compania?

Primera Air opereaza doar zboruri in sistem charter, cu 8 aeronave B737, catre destinatii de vacanta. Insotitorii de bord vor avea layovere de aproximativ 24 de ore in Insulele Canare, Madeira, Grecia, Turcia, etc.

 • Ce fel de contracte vor avea stewardesele Primera Air?

Contractele initiale vor fi semnate pe o perioada determinata de 6 luni, urmand ca mai apoi, in functie de performante, sa se semneze contracte pe perioada nedeterminata.

 • In ce oras vor locui stewardesele?

Bazele in care vor zbura viitorii insotitori de bord vor fi alese de companie, in functie de anotimp si cerinte. Orasele/apartamentele in care locuiesc insotitorii de bord se vor schimba la fiecare 2 luni, sistemul de lucru ales de Primera fiind: 8 saptamani de lucru cu 2 saptamani concediu. Cazarea este asigurata gratuit.

 • Ce cauta compania?

Primera Air cauta atat femei cat si barbati pentru jobul de insotitor de bord. Acestia pot avea experienta anterioara de zbor, sau pot fi persoane fara licente de zbor, compania asigurand, gratuit, trainingul pentru obtinerea licentei de zbor.

 • Ce salariu vor avea insotitorii de bord Primera?

Salariul fluctueaza in functie de numarul orelor de zbor, insa ajunge, in medie, la 1500-1700 de euro/luna, avand toate celelalte cheltuieli asigurate de companie.

Salariul este format din salariu de baza la care se adauga orele de zbor (65 ore-medie) si comisionul din vanzari (1% din Pre Ordered si 5% din vanzarile de la bord).  

 • Unde se tine trainingul de pregatire?

Trainingul de obtinere a licentei de zbor si cel de reinnoire, pentru cei cu experienta anterioara, va avea loc la Bucuresti si la Riga.

 • Exista romani care lucreaza deja pentru aceasta companie?

Da, exista aproximativ 30 de romani care lucreaza pentru Primera Air, acestia fiind multumiti de companie si incurajand tinerii sa se alature echipei.

Daca doriti sa va pregatiti pentru orice interviu de angajare ca stewardesa, oferim sesiuni de pregatire One to One:  https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-cursuri-individuale-cum-ajungi-stewardesa/

Succes!

5 Comentarii

 • Reply Daniela Solomon 23 octombrie 2017 at 4:56 pm

  Buna Cristina. O mica rectificare salariul este in medie 1200 de euro doar un senior ajungand la salariu de 1700 de euro , iar block hours variaza de la sezon la sezon , in medie 50 block hours in sezonul iernii pot fi si mai putine

  • Reply Cristina Toader 23 octombrie 2017 at 10:06 pm

   Multumim!!!

 • Reply Daniela Solomon 28 octombrie 2017 at 3:07 am

  Cu mare drag???

 • Reply Bianca 21 februarie 2018 at 9:20 pm

  Ce pasaport trebuie sa imi fac ? Nu este de ajuns buletinul ? Multumesc .

 • Reply Iva 16 iulie 2018 at 2:21 pm

  Un place raperul 1% pre vs5% la bord 😉sper sa se și castige.

 • Comenteaza