Primesc bilete gratuite cand lucrez ca stewardesa?

20 noiembrie 2019

 

Beneficiile jobului de stewardesa sunt nenumarate: de la hoteluri de 4-5 stele, la calatorii in intreaga lume, cazare, asigurari si sanatate, acces la piscina si spa dar si bilete de avion cu reducere sau gratuite, pentru tine si familia ta.

Asadar, astazi va povestim putin despre aceste bilete de avion cu reducere, in ce conditii si la ce companii aeriene le primesti. Bineinteles, companiile din Orient (Emirates, Etihad si Qatar Airways) au cea mai buna „oferta”. Astfel, o data ce imbraci uniforma din Orient, ai dreptul la bilete gratuite. Fiecare angajat primeste un bilet gratuit, confirmat, pe an, spre casa (destinatia pe care o alegi tu ca fiind acasa).

In afara de asta, primesti un numar nelimitat de bilete cu reducere de 90% (numite ID90), de tip StandBy, pentru tine si rudele de gradul 1 (mama, tata, sot/sotie, copil), oriunde in lume, atat pe zborurile companiei la care lucrezi cat si la partenerii acesteia. Astfel, daca ai 3 zile libere (sau mai mult) si vrei sa calatoresti intr-o anumita destinatie, poti alege un astfel de bilet, platesti doar 10% din pretul lui si in functie de locurile disponibile din avion, te urci pe cursa, sau nu. De aceea se numesc bilete StandBy, pentru ca depinzi de locurile libere din aeronava.

Mai exista insa si bilete cu reducere de 50% (ID50), pentru tine si prieteni/familie (frati, surori, prieteni), care sunt confirmate. Astfel, ai prioritate in fata celor de tip Standby si platesti jumatate din pretul unui bilet de avion, atat in reteaua companiei la care lucrezi cat si in retelele partenerilor.

In tara noastra, la TAROM, ai bilete la pret preferential (cu reducere, se platesc doar taxele de aeroport), pentru tine si prieteni, iar la Wizz Air ai pe langa 2 bilete gratuite pe an/ in reteaua Wizz, si o reducere suplimentara de 25% pentru tine si 5 prieteni, la oricate bilete de avion doresti, tot in retea.

Asadar, indiferent daca ai sau nu layovere la compania la care lucrezi, bilete de avion cu reducere primesti oriunde in lume. Mai ramane doar sa profiti de ele si sa calatoresti in jurul globului!

Zboruri line!

12-13 Septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza